Ne dalga geçmesi, yine ne yaptım?![]()
İyi dedin kötü verdim pis leğen Arap sabunu lazım sana.s.s
Ne dalga geçmesi, yine ne yaptım?![]()
İlyas üstüne koya koya Gripin'i ezer.İlyas ile Gripin'i değiş tam paralel oluyormuşuz. Bi de bana zevksiz dedin![]()
Puanlamayı çok güzel yaptım bence hepiniz memnun kalacaksınızKanka oyunu değiştir yüksek yap plz.kankaaaa
Giresunca öğrenmiş vayy😱Diyor ki oylarını geç yollamışsın![]()
Yüksek vermiştim sana?![]()
Fakat ben senin o kadar kötü bir insan olmadığını, o haftaki şarkılardan hak edene hakkını vereceğini, adil ve temiz yürekli bir kalbinin olduğunu biliyorum bu hafta yine 1 vermiş olsan bile, hatta gelecek haftalar yine 1 verecek olsan bile, canın sağolsunElenirsem jüri başkanlarından olup Selda ve Gripine her hafta 1 versem, içlerimin yağları erise.![]()
![]()
Bence sen zevksizmişsinİlyas üstüne koya koya Gripin'i ezer.![]()
Yalan söyleme, ne zaman iyi dedim.İyi dedin kötü verdim pis leğen Arap sabunu lazım sana.s.s
1 tane sıra farklılığı için birbirimizi ezmeyelim.Bence sen zevksizmişsin![]()
Özür dilerimİşimi gücümü bitirip geldim yorum yazdım diss attılar, oynamıyorum ben.@Çiğdem-
Fakat ben senin o kadar kötü bir insan olmadığını, o haftaki şarkılardan hak edene hakkını vereceğini, adil ve temiz yürekli bir kalbinin olduğunu biliyorum bu hafta yine 1 vermiş olsan bile, hatta gelecek haftalar yine 1 verecek olsan bile, canın sağolsun![]()
Yaparım Bilirsin
Gönlümün Efendisi
Söyleyin
Araftayım
Bunlarla hemde..![]()
benim gönlümü kazandın yetmiyormu ayollİşimi gücümü bitirip geldim yorum yazdım diss attılar, oynamıyorum ben.@Çiğdem-
Çok radikal bir söz1 tane sıra farklılığı için birbirimizi ezmeyelim.![]()
![]()
Beddua etmeme ramak kalmıştı kurtardın.Özür dilerim![]()