Rica ederim.
Yeni sıvacı sen mi oldun
Tols bazen gizli lezbiyen olduğunu düşünüyorum
İnan bana eşcinsellik çok daha güzelKadın olsaydım zaten ya bisek ya da lez olurdum, bunu hiçbir zaman saklamam çünkü sık sık dediğim gibi kadın denilen şey bir sanat eseri, bir başyapıttır Hatta en büyük hayalim biseksüel bir kadınla evlenmek ve eşimin kadın sevgilisiyle üçümüz aynı evde yaşamak, birbirimize sevgi beslemek karşılıklı üçgen sevgi.
o istek hepimizde var merak etmeHatta en büyük hayalim biseksüel bir kadınla evlenmek ve eşimin kadın sevgilisiyle üçümüz aynı evde yaşamak, birbirimize sevgi beslemek karşılıklı üçgen sevgi.
Bana 1 puan verdin ve gördüğüm gibi elendim bende anketleri bugün doldurdum çok başarısızsın aşkımRica ederim.
Rica ederim.
Yaa yerim sizi ilk anda üzüldüm tabiki çünkü en güzel şarkılara geçecektim hafta. Ama ne yapalım kısmet değilmiş, üzülmeyin yerim sizi @mrt-06 @mesmeso61 @denizz19 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @vadikızı @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkes..
Bu bir veda değil tabiki Çiğdem ve Yiğit ile Aserat’ın berbat sunuculuğunda çok eğlendiğimiz bir program çektik. Yarın mutlaka okuyun
Ms den arta kalan zamanlarda şu 2 hafta sınavlarımı atlatıp Dedikodu Gecesine ağırlık vereceğim ve Music Surivor evinde yaşananları Atacan’ın senaryolarından kaptığım kadarıyla bir senaryo şeklinde yazmaya çalışacağım teşekkürler tekrar
Ayrıca sende bi tarafına kına yak @XanTier
Seninde sözünü tutmayacağını zaten biliyordum. Hiç bu hükmü yok bu resmin gözümüzde, değiştirebilirsin @Tolstoyevski
İçimden bi ses bu hafta gerçekten eleneceğimi söylüyordu. Çok kararsızdım aslında bu şarkıda ama Neyse en azından ilk yarışmamda 9 hafta geldim bence iyi sayılır kanka ne yapalım dediğin gibi sağlık olsunBen baya iyi gittiğini düşünüyordum. Bu hafta elenmen sürpriz oldu. Cidden kötüde değildi sağlık olsun.
İçimden bi ses bu hafta gerçekten eleneceğimi söylüyordu. Çok kararsızdım aslında bu şarkıda ama Neyse en azından ilk yarışmamda 9 hafta geldim bence iyi sayılır kanka ne yapalım dediğin gibi sağlık olsun
sanırım bu avatarlar üyeleri etkiliyor @Tolstoyevski yumoş yumoş konuşmaya basladı mesala @S.G.A.T. @Thequeer
hhaha aa doğru ben üyelerin mesajlarını okurken içimden farklı ses tonları canlanıyorBence profil resmine göre okurken değişik tonlarda okuyorsun mesela önceki resmimde daha bıyıklı daha sert bir ton gibi gelirken şimdi daha hafif daha ince gelebilir?
Haklısın bebeğim ama oldu bi kere, Selda elenir kıl payı kurtarır haftaya uçuşa geçerim diyordum ama olmadı. Gerçi zaten şuan bile belli direk çeyrek final tablosuO içten gelen ses haklı çıkıyor genelde keşke iddialı gelseydin. Dua Lipa iddialı olanları kullanıp gidecek galiba zaten o hafta kullanırdım bunu. Strateji önemli.
Haklısın bebeğim ama oldu bi kere, Selda elenir kıl payı kurtarır haftaya uçuşa geçerim diyordum ama olmadı. Gerçi zaten şuan bile belli direk çeyrek final tablosu
Sia, Ebru, Gripin, İlyas(Yada Athena)Tahminleri alalım.
Final garanti mi sence.
Elastic Heart, Chandlier, Cheap Thrills, The Greatest, Titanium, Wild Ones.
Sia, Ebru, Gripin, İlyas(Yada Athena)
Gerisi sürpriz