Dedik dedik geldi sonunda.@Tolstoyevski i sıkıstırmayada gelmiyor belkide şuan böyle bekliyordur
@Thequeer @S.G.A.T. @MasacRE- @denizz19 @Billy Kane
Dedik dedik geldi sonunda.@Tolstoyevski i sıkıstırmayada gelmiyor belkide şuan böyle bekliyordur
@Thequeer @S.G.A.T. @MasacRE- @denizz19 @Billy Kane
sağlık olsun cnm iyi yarıştın bu sezondaSağlık olsun, buraya kadarmış diyelim. Bu hafta aslında güzel bir parçayla geldik ama olmadı işte, yapacak bir şey yok. Sarı Saçlım ve Gesi Bağları ile yarışamamış olmak içimde ukte kalacak ancak onlar da erkenden kullanılacak şarkılar değildi yani yapacak bir şeyim yoktu bu durumda. Selda Bağcan ile Benim Albümüm'de bir kez daha yarışmayı düşünüyorum, şimdilik geride kalanlara başarılar.
lütfen bu numarayı yapma, ağlama. İçten içe son gelen oylarla sevinip oyları beklediğini hissediyorum.Sağlık olsun, buraya kadarmış diyelim. Bu hafta aslında güzel bir parçayla geldik ama olmadı işte, yapacak bir şey yok. Sarı Saçlım ve Gesi Bağları ile yarışamamış olmak içimde ukte kalacak ancak onlar da erkenden kullanılacak şarkılar değildi yani yapacak bir şeyim yoktu bu durumda. Selda Bağcan ile Benim Albümüm'de bir kez daha yarışmayı düşünüyorum, şimdilik geride kalanlara başarılar.
Ay her hafta aynı şeyi yapıyor sonra aa Thequeer seni bile geçmişim hiç beklemiyordum deniz geçmiş olsun @Tolstoyevskilütfen bu numarayı yapma, ağlama. İçten içe son oylarla sevinip oyları beklediğini hissediyorum.
sen enrdesin be spn yarım saatimizde kalAy harika oylar gelmiş yine. Oyunu bozulmuş birilerinin. Gelirim sonuçlardan sonra
Hamsterımdan MusicSurvivor değerlendirmesi geldi.
Şu masum hayvana diss atan sokak sanati ve Sia'yı kınıyoruz.Hamsterımdan MusicSurvivor değerlendirmesi geldi.
Siz de Kırgın Çiçeklerimin piknik keyfine dahil olmak istiyorsanız yarın 20:00'da evlerinize konuk olacağız
Her hafta herkese böyle duygusal konuşuyorsun ama hayatına devam ediyorsunlütfen bu numarayı yapma, ağlama. İçten içe son gelen oylarla sevinip oyları beklediğini hissediyorum.