Bitti zaten, sadece Word'e geçirme kısmı kaldıÖdevin bitmeyecek![]()
Bitti zaten, sadece Word'e geçirme kısmı kaldıÖdevin bitmeyecek![]()
@Tolstoyevski eleniyor şaka gibi Sia gitmeli![]()
Selda gitti. Keşke daha çok kalsaydı bizle. Geçen hakftaki o kendinden emin yazısında sonra @Tolstoyevski nin elenmesi üzücü![]()
Daha bell değil ama eleniceksede @Tolstoyevski burdayken elemeye üzülürüm hazır yokken tam butür üzülüceğim üyeleri eleme ortamı olustu ortalıkta yokken tam zamanıbelli olmaz o iş. Türkü seven tayfanın daha oyu açıklanmadı.
Git geçir hadiBitti zaten, sadece Word'e geçirme kısmı kaldı![]()
Hiç bilmiyorum. Buray'ı ben ilk kez forumda gördüm zatenSelda zaten bir yerde takılacak. Buray'ın forumun hafta 1.si yapacağı şarkıları var daha.@Thequeer
Elenirse elensin babamın oğlu mu sanki zaten Ebruyu da hiç sevmezdiDaha bell değil ama eleniceksede @Tolstoyevski burdayken elemeye üzülürüm hazır yokken tam butür üzülüceğim üyeleri eleme ortamı olustu ortalıkta yokken tam zamanı![]()
![]()
![]()
Beni gözümünn içine baka baka elemiştinDaha bell değil ama eleniceksede @Tolstoyevski burdayken elemeye üzülürüm hazır yokken tam butür üzülüceğim üyeleri eleme ortamı olustu ortalıkta yokken tam zamanı![]()
![]()
![]()
Üzülüyorsun elediğine sanmıstımElenirse elensin babamın oğlu mu sanki zaten Ebruyu da hiç sevmezdi![]()
Ağzın bal yesinSelda zaten bir yerde takılacak. Buray'ın forumun hafta 1.si yapacağı şarkıları var daha.@Thequeer
Sende ortadan kaybolsaydın napayım ayollBeni gözümünn içine baka baka elemiştin![]()
Ebru Yaşar elenmiş diğerlerinden bana Ne favorim Buray ikinci favorim İlyasÜzülüyorsun elediğine sanmıstım![]()
o fark kapanmaz. Doğu da oy kullanmamış.Gidiciyiim kanka![]()
JURİMİZKız kim bu ? Her hafta 3 veriyor canımmm her hafta aynı oylar verilmiyor, değiştiriyoruz@ozmoturk
Beni gözümünn içine baka baka elemiştin![]()
@Tolstoyevski mahalle kadınları gibi elindim deyip yaygara koparıyor ablam da bilerek düşük puanları öne koymuştur ki iyice çoşsun ama adam forumda yok eldeki hesap foruma uymadı.Üzülüyorsun elediğine sanmıstım![]()
Ne ısmarliyim sana buluştuğumuzdaEbru Yaşar elenmiş diğerlerinden bana Ne favorim Buray ikinci favorim İlyas![]()
Ay inşallaho fark kapanmaz. Doğu da oy kullanmamış.![]()
White Choclate MochaNe ısmarliyim sana buluştuğumuzda
Ay inşallah![]()
Şu tablonun alakasızlığı@MEnes oyları
Selda Bağcan - Sarı Gelin - 8
Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie - 7
Sia - Never Give Up - 6
Gripin - Beni Boş Yere Yorma - 5
Ebru Gündeş - Çingenem - 4
Buray - Olmadı - 3
İlyas Yalçıntaş - Nefes - 2
Athena - Kafama Göre - 1