Bitti zaten, sadece Word'e geçirme kısmı kaldıÖdevin bitmeyecek
Bitti zaten, sadece Word'e geçirme kısmı kaldıÖdevin bitmeyecek
@Tolstoyevski eleniyor şaka gibi Sia gitmeli
Selda gitti. Keşke daha çok kalsaydı bizle. Geçen hakftaki o kendinden emin yazısında sonra @Tolstoyevski nin elenmesi üzücü
Daha bell değil ama eleniceksede @Tolstoyevski burdayken elemeye üzülürüm hazır yokken tam butür üzülüceğim üyeleri eleme ortamı olustu ortalıkta yokken tam zamanıbelli olmaz o iş. Türkü seven tayfanın daha oyu açıklanmadı.
Git geçir hadiBitti zaten, sadece Word'e geçirme kısmı kaldı
Hiç bilmiyorum. Buray'ı ben ilk kez forumda gördüm zatenSelda zaten bir yerde takılacak. Buray'ın forumun hafta 1.si yapacağı şarkıları var daha. @Thequeer
Elenirse elensin babamın oğlu mu sanki zaten Ebruyu da hiç sevmezdiDaha bell değil ama eleniceksede @Tolstoyevski burdayken elemeye üzülürüm hazır yokken tam butür üzülüceğim üyeleri eleme ortamı olustu ortalıkta yokken tam zamanı
Beni gözümünn içine baka baka elemiştinDaha bell değil ama eleniceksede @Tolstoyevski burdayken elemeye üzülürüm hazır yokken tam butür üzülüceğim üyeleri eleme ortamı olustu ortalıkta yokken tam zamanı
Üzülüyorsun elediğine sanmıstımElenirse elensin babamın oğlu mu sanki zaten Ebruyu da hiç sevmezdi
Ağzın bal yesin Haftaya Athena 7 puanSelda zaten bir yerde takılacak. Buray'ın forumun hafta 1.si yapacağı şarkıları var daha. @Thequeer
Sende ortadan kaybolsaydın napayım ayollBeni gözümünn içine baka baka elemiştin
Ebru Yaşar elenmiş diğerlerinden bana Ne favorim Buray ikinci favorim İlyasÜzülüyorsun elediğine sanmıstım
o fark kapanmaz. Doğu da oy kullanmamış.Gidiciyiim kanka
JURİMİZKız kim bu ? Her hafta 3 veriyor canımmm her hafta aynı oylar verilmiyor, değiştiriyoruz @ozmoturk
Beni gözümünn içine baka baka elemiştin
@Tolstoyevski mahalle kadınları gibi elindim deyip yaygara koparıyor ablam da bilerek düşük puanları öne koymuştur ki iyice çoşsun ama adam forumda yok eldeki hesap foruma uymadı.Üzülüyorsun elediğine sanmıstım
Ne ısmarliyim sana buluştuğumuzdaEbru Yaşar elenmiş diğerlerinden bana Ne favorim Buray ikinci favorim İlyas
Ay inşallaho fark kapanmaz. Doğu da oy kullanmamış.
White Choclate MochaNe ısmarliyim sana buluştuğumuzda
Ay inşallah
Şu tablonun alakasızlığı@MEnes oyları
Selda Bağcan - Sarı Gelin - 8
Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie - 7
Sia - Never Give Up - 6
Gripin - Beni Boş Yere Yorma - 5
Ebru Gündeş - Çingenem - 4
Buray - Olmadı - 3
İlyas Yalçıntaş - Nefes - 2
Athena - Kafama Göre - 1