Sen ölebilirsin sıkıntı yok, aynı o sahnedeki gibi sık kafana gitsinTols ölmesin diye beni öldürüyorsun. Tols bir nefeste solup gidecek bir çiçek peki ben ? Beni seviyor musun @MasacRE- beni beni Burayını
Sen ölebilirsin sıkıntı yok, aynı o sahnedeki gibi sık kafana gitsinTols ölmesin diye beni öldürüyorsun. Tols bir nefeste solup gidecek bir çiçek peki ben ? Beni seviyor musun @MasacRE- beni beni Burayını
sen enrdesin be spn yarım saatimizde kal
@sokak sanati bende kınadım seni şu hayvancağızdan ne istiyorsun ayollŞu masum hayvana diss atan sokak sanati ve Sia'yı kınıyoruz.
NeredeKafa dağıtıyoruz sende gel.
Hepinizi parlakçı yapmadan ölmemSen ölebilirsin sıkıntı yok, aynı o sahnedeki gibi sık kafana gitsin
anlamadım ya laHer hafta herkese böyle duygusal konuşuyorsun ama hayatına devam ediyorsun
lütfen bu numarayı yapma, ağlama. İçten içe son gelen oylarla sevinip oyları beklediğini hissediyorum.
Gerçekten Buray olmamış bu oya göre. 😛@XanTier oyları
8 - Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 - Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
6 - Sia - Never Give Up From the Lion
5 - Athena - Kafama Göre
4 - Ebru Gündeş - Çingenem
3 - İlyas Yalçıntaş - Nefes
2 - Gripin - Beni Boş Yere Yorma
1 - Buray - Olmadı
Buray son oyda yine 1 aldı ve sen tam puan. Neticede fark kapandı. Bitmedi yani. 2 haftadır böyle ağlaman sinirlerimi bozuyor.Hayır bu sefer cidden bitti yarış, ağladığımı da hiç sanmıyorum duştan yeni çıktım kafam rahat o yüzden
@XanTier oyları
8 - Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 - Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
6 - Sia - Never Give Up From the Lion
5 - Athena - Kafama Göre
4 - Ebru Gündeş - Çingenem
3 - İlyas Yalçıntaş - Nefes
2 - Gripin - Beni Boş Yere Yorma
1 - Buray - Olmadı
O sahneye bakarım mutlaka youtubedenDizimiz yarın akşam olay Emre Aydın'ı ağırlıyoruz buyurun
Reklamlarımız işe yarıyor devam edeyimO sahneye bakarım mutlaka youtubeden
Şu kaliteye bakar mısınız, yiyecem kendimi artık.@Yiğitt Oyları
7 PUAN - EBRU GÜNDEŞ
6 PUAN - SELDA BAĞCAN
5 PUAN - BURAY
4 PUAN - ATHENA
3 PUAN - DUA LİPA
2 PUAN - SİA
1 PUAN - GRİPİN
Buray son oyda yine 1 aldı ve sen tam puan. Neticede fark kapandı. Bitmedi yani. 2 haftadır böyle ağlaman sinirlerimi bozuyor.