Güçlü sesli kadınları sevmem. Daha yumuşak, pürüzsüz seslileri severim, ALEYNA TİLKİ hariç
çok doğru birisini davet ediyorsun cnm kadınlar şimdi daha umutluNe demek kadınlar güçlü olmasın! @Çiğdem- kadın haklarını korumak için seni buraya davet ediyorum...
@Çiğdem-
Çok tatlı. 😳Bırakın şimdi kadın haklarını
Instagram'da senin özel olarak takip edecek kadar fanı olduğunu düşünmemiştim.Harika bir sesi var ya @Çiğdem-
Bugün takip etmeye başladım. Artık sıkı takipçiyimInstagram'da senin özel olarak takip edecek kadar fanı olduğunu düşünmemiştim.
Bir ara Instagram hesabının linkini atsana özelden.Bugün takip etmeye başladım. Artık sıkı takipçiyim
Çok bir özel kısmı yok. İsim soyisim düzBir ara Instagram hesabının linkini atsana özelden.
Çok yakışır bu ALEYNA'YAkış ayıda geldi çattı
Bu zaten aleyna kışın giyicem inş @mrt-06Çok bir özel kısmı yok. İsim soyisim düz
Çok yakışır bu ALEYNA'YA
zaten gıcık oluyordum senin dinlemenle son nokta oldu bu .AElinde olsa kızı mumyalarsın ablacım.
Bu zaten aleyna kışın giyicem inş @mrt-06
Yedirmem. Önce cesedimi çiğnemen lazımElinde olsa kızı mumyalarsın ablacım.
Birde düşün Meloşun bedeni, bu iş yaş. Sana traktör lazım ablacım gerçi ağa kızısın bulursun. @Çiğdem-Yedirmem. Önce cesedimi çiğnemen lazım
Evet, boyum 1.92, kilom 3 hanelere yakın. Beni traktör bile zor yıkarBirde düşün Meloşun bedeni, bu iş yaş. Sana traktör lazım ablacım gerçi ağa kızısın bulursun. @Çiğdem-
En son 1.91 demiştin hala uzuyor musun sen. 😱Evet, boyum 1.92, kilom 3 hanelere yakın. Beni traktör bile zor yıkar
Ben tek adımla bunu tepesine çıkarım bu ne ayolHhaha aa yeterkı tilki kızı haklamak olsun dozer bile bulurum @XanTier in boyuda kurtarmaz tilki kızı ikisinide ezer geçerim
Hep 92'ydimEn son 1.91 demiştin hala uzuyor musun sen. 😱
Çizgi filmlerde olur ya vurur vurur da hiç etki olmaz aynı öyle bir şey olur @Çiğdem-.
Algı operasyonu yapacaktım bu saatte zehir gibi çalışıyor beynin fırsat vermedin. 😱Ben tek adımla bunu tepesine çıkarım bu ne ayol
Hep 92'ydim
https://fav10.net/forum/search/8991443/?q=191&o=date&c[user][0]=87349
https://fav10.net/forum/search/8991438/?q=192&o=date&c[user][0]=87349