Evet güzel raslantı olmuş. Yarın da zaten dolu olacaktım kesin unuturdum. Bu gece ola ki yollayamadıysam yarın benden umudu kes yani.aaa iyi geldin elimin altına
şarkılarımız 1.sınıf gece gece ruhunu dinlendir güzel bir uykuya hazırlık
Evet güzel raslantı olmuş. Yarın da zaten dolu olacaktım kesin unuturdum. Bu gece ola ki yollayamadıysam yarın benden umudu kes yani.aaa iyi geldin elimin altına
şarkılarımız 1.sınıf gece gece ruhunu dinlendir güzel bir uykuya hazırlık
Şuankı hatırlatmamı sana hatırlatır kafana oklavayı indiririm ayoll oyüzden iş başına başlaEvet güzel raslantı olmuş. Yarın da zaten dolu olacaktım kesin unuturdum. Bu gece ola ki yollayamadıysam yarın benden umudu kes yani.
ne güldümçok doğru birisini davet ediyorsun cnm kadınlar şimdi daha umutlu
Hemen oklava falan lütfen bu gibi girişimlerle insanları korkutmayın efenim. Ben nezih bir beyefendi olarak sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışırım. Arada aksaklıklar olsa da olsun çabalıyorum sonuçta.Şuankı hatırlatmamı sana hatırlatır kafana oklavayı indiririm ayoll oyüzden iş başına başla
Yani bu konu anlat anlat bitmez diyosun"Admin Olmak İstiyorum" konuları bunlar.
Tek suçlu karşı taraf sayılmazAtacanı spor salonunuda şıkıstırmıslardı senide okuldamı sıksıtırıyorlar
Hayır be yani oraya daha uygun demek istedim.Yani bu konu anlat anlat bitmez diyosun
Tek suçlu karşı taraf sayılmaz
Aynen, onun dışında diyorum ben deHayır be yani oraya daha uygun demek istedim.