Bugün çok ders çalışmadım çünkü. OrtamlardaydımAlgı operasyonu yapacaktım bu saatte zehir gibi çalışıyor beynin fırsat vermedin. 😱
Bugün çok ders çalışmadım çünkü. OrtamlardaydımAlgı operasyonu yapacaktım bu saatte zehir gibi çalışıyor beynin fırsat vermedin. 😱
Ben tek adımla bunu tepesine çıkarım bu ne ayol
Hep 92'ydim
https://fav10.net/forum/search/8991443/?q=191&o=date&c[user][0]=87349
https://fav10.net/forum/search/8991438/?q=192&o=date&c[user][0]=87349
şirinlerdeki dev aklıma geldi şimdide melihin suratıda benziyor patates suratlı @Harunnn60En son 1.91 demiştin hala uzuyor musun sen. 😱
Çizgi filmlerde olur ya vurur vurur da hiç etki olmaz aynı öyle bir şey olur @Çiğdem-.
Cumartesi de çalışma bir zahmet.Bugün çok ders çalışmadım çünkü. Ortamlardaydım
Ahahah hemen de bulur.
Dün arkadaşım tipin iyi demişti biraz kilo versen. O andan beri moralim yüksek
hhaha bencede yakısıklı görünüyorsun kilon fazla gibi evet @mrt-06Dün arkadaşım tipin iyi demişti biraz kilo versen. O andan beri moralim yüksek
Arkadaşın erkek değilse senden hoşlanıyor olabilir gerçi günümüz şartlarında erkek ise de hoşlanıyor olabilir. Dikkat et bence o söyleyen kişiye. @Çiğdem- yine büyük resmi çözdüm.Dün arkadaşım tipin iyi demişti biraz kilo versen. O andan beri moralim yüksek
Günde 12 saat okulda bilgisayar karşısında oturup kafa patlatınca insan hem hareketsiz kalıyor hem de fazla acıkıyor
Erkek. Hem de gece sokak lambasının ışığında söyledi bunu.Arkadaşın erkek değilse senden hoşlanıyor olabilir gerçi günümüz şartlarında erkek ise de hoşlanıyor olabilir. Dikkat et bence o söyleyen kişiye. @Çiğdem- yine büyük resmi çözdüm.
Durup dururken mi dedi peki. Tüm belirtiler benim dediğime çıkıyor.Günde 12 saat okulda bilgisayar karşısında oturup kafa patlatınca insan hem hareketsiz kalıyor hem de fazla acıkıyor
Erkek. Hem de gece sokak lambasının ışığında söyledi bunu.
Günde 12 saat okulda bilgisayar karşısında oturup kafa patlatınca insan hem hareketsiz kalıyor hem de fazla acıkıyor
Erkek. Hem de gece sokak lambasının ışığında söyledi bunu.
bence bunu diyen erkekse daha şüpheli artık kendi cinsinden korkacanArkadaşın erkek değilse senden hoşlanıyor olabilir gerçi günümüz şartlarında erkek ise de hoşlanıyor olabilir. Dikkat et bence o söyleyen kişiye. @Çiğdem- yine büyük resmi çözdüm.
Ben Melih'in tipini beğeniyorum zaten yüzü falan iyi ama durup dururken de demezdim yani senin tipin iyi diye, bu işte bir iş var.bence bunu diyen erkekse daha şüpheli artık kendi cinsinden korkacan
Forumda evlilik teklifide almıstı
Hayır, ben tipimizin kötü olduğu ve dolayısıyla kızların bize bakmayacağını söyledikten sonra dedi bunu.Durup dururken mi dedi peki. Tüm belirtiler benim dediğime çıkıyor.
İtirafları kaldırdı @mrt-06 Devamı var mı yok mu öğrenemedik @Harunnn60bence bunu diyen erkekse daha şüpheli artık kendi cinsinden korkacan
Forumda evlilik teklifide almıstı
Hayır, ben tipimizin kötü olduğu ve dolayısıyla kızların bize bakmayacağını söyledikten sonra dedi bunu.
İtirafları kaldırdı @mrt-06 Devamı var mı yok mu öğrenemedik @Harunnn60
Atacana dua et kaldırdı için iffetini kurtardın ayoll kim bilir hangi erkek üyeydiBen Melih'in tipini beğeniyorum zaten yüzü falan iyi ama durup dururken de demezdim yani senin tipin iyi diye, bu işte bir iş var.
Oysa sen sabah 7'den gece 1'lere kadar bilimle uğraşıyordun en son.Hayır, ben tipimizin kötü olduğu ve dolayısıyla kızların bize bakmayacağını söyledikten sonra dedi bunu.
İtirafları kaldırdı @mrt-06 Devamı var mı yok mu öğrenemedik @Harunnn60
Kime sorsam hayır dedi, ben de merak içindeyim kim aşık banaAtacana dua et kaldırdı için iffetini kurtardın ayoll kim bilir hangi erkek üyeydi
Yemeğe gidip gelirken oluyor bu tip konuşmalarOysa sen sabah 7'den gece 1'lere kadar bilimle uğraşıyordun en son.
Yakında başlıyor forum özledi.
Birde ay ışığındamı ne söylemiş romantik bunlar ne ayak ayoll tövbe tövbe 😱😱😱 @XanTierBen Melih'in tipini beğeniyorum zaten yüzü falan iyi ama durup dururken de demezdim yani senin tipin iyi diye, bu işte bir iş var.
Kime sorsam hayır dedi, ben de merak içindeyim kim aşık bana
Yemeğe gidip gelirken oluyor bu tip konuşmalar
Valla bu hikaye de @Harunnn60'ın dizi olayı kadar esrarengiz geldi bana çok eksik noktalar var.
Bir araştırma/kayıp bulma programımı yapsan acaba.Valla bu hikaye de @Harunnn60'ın dizi olayı kadar esrarengiz geldi bana çok eksik noktalar var.
Sokak lambası ışığında. Yanlış anlaşılma olmasın
Sokak lambası ışığında. Yanlış anlaşılma olmasın
Bu arada o da uzun saçlı, Makine Mühendisliği bölümünde de 3-5 tane kız var zaten. Uzun saçlı erkekler kızlardan daha çok
Bir araştırma/kayıp bulma programımı yapsan acaba.
nebahat konusunda harunu burada xantıeri kıstırdıkValla bu hikaye de @Harunnn60'ın dizi olayı kadar esrarengiz geldi bana çok eksik noktalar var.
Emrecan'ı görmüştün İtiraflardaki ekran görüntüsünde. Onla arkadaşlık ilişkimiz seninle konuştuğumuza çok benzer. Bebeğim balım kırlangıcım tarzıValla bu hikaye de @Harunnn60'ın dizi olayı kadar esrarengiz geldi bana çok eksik noktalar var.