Hayatınıza Sadece Bir Şarkıcı Dinleme Şansınız Olsa Kimi Seçerdiniz?

Ben tek adımla bunu tepesine çıkarım bu ne ayol :A:A

Hep 92'ydim :A
https://fav10.net/forum/search/8991443/?q=191&o=date&c[user][0]=87349
https://fav10.net/forum/search/8991438/?q=192&o=date&c[user][0]=87349
En son 1.91 demiştin hala uzuyor musun sen. 😱

Çizgi filmlerde olur ya vurur vurur da hiç etki olmaz aynı öyle bir şey olur @Çiğdem-. :F
şirinlerdeki dev aklıma geldi şimdide melihin suratıda benziyor patates suratlı :A @Harunnn60
latest

hhaha bencede yakısıklı görünüyorsun kilon fazla gibi evet :F @mrt-06
latest
Günde 12 saat okulda bilgisayar karşısında oturup kafa patlatınca insan hem hareketsiz kalıyor hem de fazla acıkıyor :(

Arkadaşın erkek değilse senden hoşlanıyor olabilir gerçi günümüz şartlarında erkek ise de hoşlanıyor olabilir. Dikkat et bence o söyleyen kişiye. :A @Çiğdem- yine büyük resmi çözdüm. :A
Erkek. Hem de gece sokak lambasının ışığında söyledi bunu. :A:A

Günde 12 saat okulda bilgisayar karşısında oturup kafa patlatınca insan hem hareketsiz kalıyor hem de fazla acıkıyor :(

Durup dururken mi dedi peki. Tüm belirtiler benim dediğime çıkıyor. :F

Arkadaşın erkek değilse senden hoşlanıyor olabilir gerçi günümüz şartlarında erkek ise de hoşlanıyor olabilir. Dikkat et bence o söyleyen kişiye. :A @Çiğdem- yine büyük resmi çözdüm. :A
bence bunu diyen erkekse daha şüpheli artık kendi cinsinden korkacan :A :A :A

Forumda evlilik teklifide almıstı :A :A :A

Hayır, ben tipimizin kötü olduğu ve dolayısıyla kızların bize bakmayacağını söyledikten sonra dedi bunu. :A

İtirafları kaldırdı @mrt-06 Devamı var mı yok mu öğrenemedik :F @Harunnn60
Ben Melih'in tipini beğeniyorum zaten yüzü falan iyi ama durup dururken de demezdim yani senin tipin iyi diye, bu işte bir iş var. :A
Atacana dua et kaldırdı için iffetini kurtardın ayoll kim bilir hangi erkek üyeydi :A :A :A

Birde ay ışığındamı ne söylemiş romantik bunlar ne ayak ayoll tövbe tövbe 😱😱😱 @XanTier
Sokak lambası ışığında. Yanlış anlaşılma olmasın :A
Bu arada o da uzun saçlı, Makine Mühendisliği bölümünde de 3-5 tane kız var zaten. Uzun saçlı erkekler kızlardan daha çok :F

Sokak lambası ışığında. Yanlış anlaşılma olmasın :A
Bu arada o da uzun saçlı, Makine Mühendisliği bölümünde de 3-5 tane kız var zaten. Uzun saçlı erkekler kızlardan daha çok :F
Bir araştırma/kayıp bulma programımı yapsan acaba. :A
Valla bu hikaye de @Harunnn60'ın dizi olayı kadar esrarengiz geldi bana çok eksik noktalar var. :A
nebahat konusunda harunu burada xantıeri kıstırdık :A :A :A