@destere aşkım gelecek pazar günü, sakin olun.bu adamı bulacağın enerjiyi destereye harcasana boyun posun devrilmesin
@Harunnn60
Telefon numarası kafama takıldı, o da tırt çıktı.
@destere aşkım gelecek pazar günü, sakin olun.bu adamı bulacağın enerjiyi destereye harcasana boyun posun devrilmesin
@Harunnn60
pazar MS var pazartesi gelsin durup durupta benim en yoğun oldum zamanda gelmesin
dizinin sevilmeyen eniştesi rolu gibi gösterme beni be . sanki biz kadir kıymet bilmiyoz yazıklar osssssssssssssunDuy bunları @Shamkhal .
sana da yazıklar osssssssssssun hemen oklavanı çıkarmışsınKıymetini bilmezse söyle oklavamı veririm ödünç
kıymetini bil çocuğun diyorum ozaman sorun olmaz @Ahmeddizinin sevilmeyen eniştesi rolu gibi gösterme beni be . sanki biz kadir kıymet bilmiyoz yazıklar osssssssssssssun
sana da yazıklar osssssssssssun hemen oklavanı çıkarmışsın
Aramızda kalsın ama bu Şamkhal hep böyle triplidir hep. 7/24.kıymetini bil çocuğun diyorum ozaman sorun olmaz @Ahmed
Aramızda kalsın ama bu Şamkhal hep böyle triplidir hep. 7/24.
sen kaşındın
trip kızların işidir ona ne oluyorAramızda kalsın ama bu Şamkhal hep böyle triplidir hep. 7/24.
hahha aa sen bir sıkıntın oldumu bana gel benim derdim tvdeki ecünnülerle sokaktakı kızların koruyucusuyumAğzından bak damlıyor, konuş ayol. Şu @Shamkhal duysun.
niye trip atasınki benim gibi bir muhteşem insanaAğzından bak damlıyor, konuş ayol. Şu @Shamkhal duysun.
hhahah ayy millet düştü bir numaranın peşine bizim gariban @destere i merak eden yok ayoll @Harunnn60Çok komik olmuş.
Numarayı sansürleyin demiştim size.
Bak böyle bir günde ben destek çıktımhhahah ayy millet düştü bir numaranın peşine bizim gariban @destere i merak eden yok ayoll @Harunnn60
Biz kötü gün dostlarıyız işte.hhahah ayy millet düştü bir numaranın peşine bizim gariban @destere i merak eden yok ayoll @Harunnn60
Bak böyle bir günde ben destek çıktım
Gör @destere görrrrrr
@Harunnn60 destekmi çıktın köstekmi hala çözemedim ayoll vefat ilanı gibiBiz kötü gün dostlarıyız işte.
Forumda Kayıp ilanı verilen ilk üye@Harunnn60 destekmi çıktın köstekmi hala çözemedim ayoll vefat ilanı gibi
tövbe estafurullah her baktığında gülermi bir insan ben glüyorum işte
Ay bari ben tanısaydım öyle kaybolsaydı
HAHAHAH aa vlla ilanımızı verdik yakışıklı birde fotosunu koyduk gören nuamrayı arar inş @Harunnn60Ay bari ben tanısaydım öyle kaybolsaydı
İnşallah bulunur bebeğim sen Metin ol umudunu yitirme
O şanslıda Ahmed şanslı mı ?İtiraflarda gördüğüm kadarıyla benden güzelsin @Shamkhal şanslı @Harunnn60 @Thequeer
Kız bu yakışıklılıkla kim bilir kim kaçırmıştır fidye falan istemesinler 😱HAHAHAH aa vlla ilanımızı verdik yakışıklı birde fotosunu koyduk gören nuamrayı arar inş @Harunnn60