pazar MS var pazartesi gelsin durup durupta benim en yoğun oldum zamanda gelmesin
dizinin sevilmeyen eniştesi rolu gibi gösterme beni beDuy bunları @Shamkhal .![]()
sana da yazıklar osssssssssssun hemen oklavanı çıkarmışsınKıymetini bilmezse söyle oklavamı veririm ödünç![]()
![]()
![]()
kıymetini bil çocuğun diyorum ozaman sorun olmazdizinin sevilmeyen eniştesi rolu gibi gösterme beni be. sanki biz kadir kıymet bilmiyoz
yazıklar osssssssssssssun
sana da yazıklar osssssssssssun hemen oklavanı çıkarmışsın![]()
Aramızda kalsın ama bu Şamkhal hep böyle triplidir hep.
Aramızda kalsın ama bu Şamkhal hep böyle triplidir hep.7/24.
![]()
sen kaşındın![]()
trip kızların işidir ona ne oluyorAramızda kalsın ama bu Şamkhal hep böyle triplidir hep.7/24.
![]()
hahha aa sen bir sıkıntın oldumu bana gel benim derdim tvdeki ecünnülerleAğzından bak damlıyor, konuş ayol. Şu @Shamkhal duysun.![]()
niye trip atasınki benim gibi bir muhteşem insanaAğzından bak damlıyor, konuş ayol. Şu @Shamkhal duysun.![]()
hhahah ayy millet düştü bir numaranın peşine bizim gariban @destere i merak eden yok ayollÇok komik olmuş.
Numarayı sansürleyin demiştim size.![]()
Bak böyle bir günde ben destek çıktımhhahah ayy millet düştü bir numaranın peşine bizim gariban @destere i merak eden yok ayoll![]()
![]()
@Harunnn60
Biz kötü gün dostlarıyız işte.hhahah ayy millet düştü bir numaranın peşine bizim gariban @destere i merak eden yok ayoll![]()
![]()
@Harunnn60
@Harunnn60 destekmi çıktın köstekmi hala çözemedim ayoll vefat ilanı gibiBiz kötü gün dostlarıyız işte.![]()
Forumda Kayıp ilanı verilen ilk üye@Harunnn60 destekmi çıktın köstekmi hala çözemedim ayoll vefat ilanı gibi![]()
![]()
![]()
tövbe estafurullah her baktığında gülermi bir insan ben glüyorum işte![]()
![]()
![]()
Ay bari ben tanısaydım öyle kaybolsaydı
HAHAHAH aa vlla ilanımızı verdik yakışıklı birde fotosunu koyduk gören nuamrayı arar inşAy bari ben tanısaydım öyle kaybolsaydı![]()
İnşallah bulunur bebeğim sen Metin ol umudunu yitirme![]()
O şanslıda Ahmed şanslı mı ?
Kız bu yakışıklılıkla kim bilir kim kaçırmıştır fidye falan istemesinler 😱