@xemrexxx in maatbasından ilanları çoğaltalım diyorum hem bedavaya gelirDünyanın dört bir yanından arayalım @pompy lubnana gidiyor diyordu @Harunnn60
@xemrexxx in maatbasından ilanları çoğaltalım diyorum hem bedavaya gelirDünyanın dört bir yanından arayalım @pompy lubnana gidiyor diyordu @Harunnn60
Güncel fotosu @destere nin mevcut afşimizde gören hemen tanır çok tanınıcak bir tipi vardı rahmetlinin @Harunnn60 da kayıp ilanımı vefat ilanımı yapmıs belli değil ilana baktıkça içim umut dolması lazım ama Gebermiş hissi veriyor bana @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE-Acaba cidden scan edip bir sokağa assam mı? Resim de çektirip atarım
@Harunnn60 görmüşmüydün destereyi.Güncel fotosu @destere nin mevcut afşimizde gören hemen tanır çok tanınıcak bir tipi vardı rahmetlinin @Harunnn60 da kayıp ilanımı vefat ilanımı yapmıs belli değil ilana baktıkça içim umut dolması lazım ama ebermiş hissi veriyor bana @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE-
gerçekten neden renksiz buGüncel fotosu @destere nin mevcut afşimizde gören hemen tanır çok tanınıcak bir tipi vardı rahmetlinin @Harunnn60 da kayıp ilanımı vefat ilanımı yapmıs belli değil ilana baktıkça içim umut dolması lazım ama Gebermiş hissi veriyor bana @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE-
Belki de acı haberi vermek istemiyordur. Alıştıra alıştıra söylüyor olmasın? 😱 @Harunnn60@Harunnn60 bana mesaj veriyordur belki bu gebermiştir umudu kes diye
aa tövbe deyin ayollBelki de acı haberi vermek istemiyordur. Alıştıra alıştıra söylüyor olmasın? 😱 @Harunnn60
@Harunnn60 bana mesaj veriyordur belki bu gebermiştir umudu kes diye
gerçekten neden renksiz bu
Güncel fotosu @destere nin mevcut afşimizde gören hemen tanır çok tanınıcak bir tipi vardı rahmetlinin @Harunnn60 da kayıp ilanımı vefat ilanımı yapmıs belli değil ilana baktıkça içim umut dolması lazım ama Gebermiş hissi veriyor bana @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE-
Yok tek onu görmedim.@Harunnn60 görmüşmüydün destereyi.
@Ahmed nasıl sence, yakışıklımı. Gördüysen.Kayıp ilanları siyah beyaz olur genelde gazetlerde.
Yok tek onu görmedim.
Benimle ilgili öylemi düşünüyorsunnn?
İtiraflarda gördüğüm kadarıyla benden güzelsin @Shamkhal şanslı @Harunnn60 @ThequeerBenimle ilgili öylemi düşünüyorsunnn?
Duy bunları @Shamkhal .İtiraflarda gördüğüm kadarıyla benden güzelsin @Shamkhal şanslı @Harunnn60 @Thequeer
bu adamı bulacağın enerjiyi destereye harcasana boyun posun devrilmesinAy bu ne @XanTier umutlarımı çaldın. 😱