eTV MusicSurvivor 7.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Bu arada jüri başkanının görevden alınmasını talep ediyorum. Sevmediği ve tartışma yaşadığı isimleri son ikiye atmış, gözle görülür bir şey bu. @sokak sanati @Çiğdem-

Adam bana resmen kumpas kuracağım sana dedi mrt-06 öyle bir şey yapmadı. Bi şey yapılsa o adama yapılır.:D

Hepsini dinledikten sonra karar veririm ama oylarken 3 birinci şekline oyluyorum. :D
kendini böyle kısıtlama bence :A
No-Rules.jpg

SİA'DA 9. HAFTA

Evet Arkadaşlar MS tarihinde yine bir ilke imza atıyorum ve Oscar ödülüne aday olunmuş bir şarkı ile yarışıyorum.
2016 yılında yayınlanan Lion filmi için Sia tarafından yapılan efsanevi şarkı;

Lyric Video

Film Videosu

@Yiğitt @Ahmed @ozmoturk @Doğu @tolgab @dreamy @Sherlock @Aserat @Shamkhal @turkuazz @FaJi @MasacRE- @XanTier @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @Çiğdem- @mesmeso61 @Thequeer @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM
yarın gelince racabı buraya yazarsın @sokak sanati bakar yaparım foruma gelmeden senin racap seçimlerin belli olmuyor şimdi yaparım beğenmezsin tekrar uğraşmayalım :F

@MEnes @Maskeli Fedai bu hafta Oscar adayı şarkı ile geldim. Tam puan kaçınılmaz sizin için.:A @MasacRE- sende vardın o ekipte. Bekleniyorsun:A

Not: Sia'nın 'Never Give Up' şarkısı keşke Oscar'a aday olabilseymiş, filmin en iyi özelliklerinden biri. Ayrıca diğer biyografilerde olduğu gibi gerçek fotoğraf ve videoların verilmesi de iyi düş

Bi Oscar severde şöyle bi yorum yapmış. @Çiğdem- aklında bulunsun:A