Aynen Siaya düşük puanlarını bekliyoruzİyi o zaman buna da düşük puan vereyim, haftaya bakarız durumlara
Aynen Siaya düşük puanlarını bekliyoruzİyi o zaman buna da düşük puan vereyim, haftaya bakarız durumlara
@Aserat ne yazdığnı hatırlıyordur zaten cnm gereğini yapar sevdiğine göre@MEnes @Maskeli Fedai bu hafta Oscar adayı şarkı ile geldim. Tam puan kaçınılmaz sizin için. @MasacRE- sende vardın o ekipte. Bekleniyorsun
Bi Oscar severde şöyle bi yorum yapmış. @Çiğdem- aklında bulunsun
Aman sen de hiçbir fırsatı kaçırma haAynen Siaya düşük puanlarını bekliyoruz
İyi o zaman buna da düşük puan vereyim, haftaya bakarız durumlara
Ebruma kötü veriyordun zaten sana sinirliyim burada Siaya kötü vererek moralimi düzeltebilirsinAman sen de hiçbir fırsatı kaçırma ha
Oscar alsın şarkı dediğin mesajları çıkartma bana
aa öyle mesajların varsa adaletli olmalısın @MasacRE- beyAman sen de hiçbir fırsatı kaçırma ha
aa öyle mesajların varsa adaletli olmalısın @MasacRE- bey
Oscar alsın şarkı dediğin mesajları çıkartma bana
Yok öyle bir şey uyduruyor işte sen ne bakıyorsun bu sokak sanatınaaa öyle mesajların varsa adaletli olmalısın @MasacRE- bey
Ziynet mi Sali?@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @yatutarsa
Nazan Öncel ve Ziynet Sali son 2 haftada büyük sürprizler elendi ve bu haftaya bakıyoruz yine kim elenirse sürpriz olacak gibi bu sezon MS inanılmaz şekilde rekabet ortamı üst düzey gidiyor oylarınızla bu haftayada şekil verin
bu hafta @yatutarsa konuk juridir ,isterse diğer haftalar kalıcıda olabilir
Son Oy Gönderme Tarihi : 5 Kasım Pazar 21:00
1 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie ft
2 Sia - Never Give Up From the Lion
3 İlyas Yalçıntaş - Nefes
4 Buray - Olmadı
5 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
6 Athena - Kafama Göre
7 Ebru Gündeş - Çingenem
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin
hhahah @Harunnn60 ile ziynetin videosunu yorumluyorduk en son jennifere benzetiyorlarmıs jenniferde benim yabancılardan favorilerimdenZiynet mi Sali?
Laf atma fırsatını kaçıramam Hem senin hatanı yakaladık hem de Ebru Yaşar'ı gömdük bir taşla iki kuş@MasacRE- sanada cevabım olsun hemen damlamıssın
Laf atma fırsatını kaçıramam Hem senin hatanı yakaladık hem de Ebru Yaşar'ı gömdük bir taşla iki kuş
hhahah aa sonrada bana niye gıcık etiketi takmaya çalısıyorsunuz diyor bir gözü yaşlı kediyle
Sen kendin gömük bir karaktersin Ebruyu gömsen kimse takmazLaf atma fırsatını kaçıramam Hem senin hatanı yakaladık hem de Ebru Yaşar'ı gömdük bir taşla iki kuş