eTV MusicSurvivor 7.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @yatutarsa

Nazan Öncel ve Ebru Yaşar son 2 haftada büyük sürprizler elendi ve bu haftaya bakıyoruz yine kim elenirse sürpriz olacak gibi bu sezon MS inanılmaz şekilde rekabet ortamı üst düzey gidiyor oylarınızla bu haftayada şekil verin :Z

bu hafta @yatutarsa konuk juridir ,isterse diğer haftalar kalıcıda olabilir :Z

Son Oy Gönderme Tarihi : 5 Kasım Pazar 21:00
1 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
2 Sia - Never Give Up From the Lion
3 İlyas Yalçıntaş - Nefes
4 Buray - Olmadı
5 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
6 Athena - Kafama Göre
7 Ebru Gündeş - Çingenem
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin

Son düzenleme:
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @yatutarsa

Nazan Öncel ve Ziynet Sali son 2 haftada büyük sürprizler elendi ve bu haftaya bakıyoruz yine kim elenirse sürpriz olacak gibi bu sezon MS inanılmaz şekilde rekabet ortamı üst düzey gidiyor oylarınızla bu haftayada şekil verin :Z

bu hafta @yatutarsa konuk juridir ,isterse diğer haftalar kalıcıda olabilir :Z

Son Oy Gönderme Tarihi : 5 Kasım Pazar 21:00
1 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie ft
2 Sia - Never Give Up From the Lion
3 İlyas Yalçıntaş - Nefes
4 Buray - Olmadı
5 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
6 Athena - Kafama Göre
7 Ebru Gündeş - Çingenem
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin

Ziynet mi Sali? :A

Laf atma fırsatını kaçıramam :A Hem senin hatanı yakaladık hem de Ebru Yaşar'ı gömdük bir taşla iki kuş :A
Bugün neşeli enerjinde rekor kırdın. :A Türkiye'nin enerji açığını yakında kapatabilirsin. :A @mrt-06 @MasacRE- @Ahmed
hhahah aa sonrada bana niye gıcık etiketi takmaya çalısıyorsunuz diyor bir gözü yaşlı kediyle :F :F :F

aa enerjim düşmüyor benim evet @mrt-06 a enerjin bitince benden depolayabilirsin demiştim oda fişe takar gibi demişti :F :F :F