Oy vermeyi de unutmayalım.![]()
Siyah İnci için oy görmeyince dedim acaba vermedin mi.Verdim verdim merak etme Bizim hikaye dedim sen beni etiketlemeyi bırakmadığın sürece ben senin konuları mesajsız oysuz bırakmam Eray![]()
Siyah İnci için oy görmeyince dedim acaba vermedin mi.![]()
Sinsi zaten bu aralar gözüme çok batıyor
Çok ciddiye alınacak bir dizi olmadığı için gözümden kaçması normal.Sinsi zaten bu aralar gözüme çok batıyor![]()
Seni @denizz19 a havale ediyorum tekrardanÇok ciddiye alınacak bir dizi olmadığı için gözümden kaçması normal.![]()
Seni @denizz19 a havale ediyorum tekrardan![]()
Neyse zaten 1-2 haftaya final haberi gelecek fazla yüklenmeyeyim.Olmamış atar mısın şu kertenkele kılıklıya![]()
İnşallah UTC erken final yaparNeyse zaten 1-2 haftaya final haberi gelecek fazla yüklenmeyeyim.![]()
Bunu içinden gelerek yazmadığından eminim Gökçe'nin işsiz kalmasını istemezsin.İnşallah UTC erken final yapar![]()
Gökçe işsiz kalmaz ki ama diğer 3 kadın kalırBunu içinden gelerek yazmadığından eminim Gökçe'nin işsiz kalmasını istemezsin.![]()
Ben 5 aydır kullanmadım. Diss hakedenlere bile atmadım. Kıyamam @Aserat a hem benim gözlük diss niteliğinde ama onuda veremiyorumOlmamış atar mısın şu kertenkele kılıklıya![]()
HahahahaBen kimsenin dolduruşuna gelmem ama dur ya @denizz19 beni emellerine kullanıyordu demi. Dikkatli olacam![]()
emellerinehahahhahaa![]()
Ben düzeltemem kiemellerine
ay düzelt lütfenbu ikidir rezil oldum bugün
![]()
alıntıladınya düzeltilir bak ben ne yapiyorum yazına. alıntıya bakBen düzeltemem kilalala lololo Bak Deniz
![]()