Oy vermeyi de unutmayalım.
Siyah İnci için oy görmeyince dedim acaba vermedin mi.Verdim verdim merak etme Bizim hikaye dedim sen beni etiketlemeyi bırakmadığın sürece ben senin konuları mesajsız oysuz bırakmam Eray
Siyah İnci için oy görmeyince dedim acaba vermedin mi.
Sinsi zaten bu aralar gözüme çok batıyor
Çok ciddiye alınacak bir dizi olmadığı için gözümden kaçması normal.Sinsi zaten bu aralar gözüme çok batıyor
Seni @denizz19 a havale ediyorum tekrardanÇok ciddiye alınacak bir dizi olmadığı için gözümden kaçması normal.
Seni @denizz19 a havale ediyorum tekrardan
Neyse zaten 1-2 haftaya final haberi gelecek fazla yüklenmeyeyim.Olmamış atar mısın şu kertenkele kılıklıya
İnşallah UTC erken final yaparNeyse zaten 1-2 haftaya final haberi gelecek fazla yüklenmeyeyim.
Bunu içinden gelerek yazmadığından eminim Gökçe'nin işsiz kalmasını istemezsin.İnşallah UTC erken final yapar
Gökçe işsiz kalmaz ki ama diğer 3 kadın kalırBunu içinden gelerek yazmadığından eminim Gökçe'nin işsiz kalmasını istemezsin.
Ben 5 aydır kullanmadım. Diss hakedenlere bile atmadım. Kıyamam @Aserat a hem benim gözlük diss niteliğinde ama onuda veremiyorumOlmamış atar mısın şu kertenkele kılıklıya
HahahahaBen kimsenin dolduruşuna gelmem ama dur ya @denizz19 beni emellerine kullanıyordu demi. Dikkatli olacam
emellerinehahahhahaa
Ben düzeltemem kiemellerine
ay düzelt lütfen bu ikidir rezil oldum bugün
alıntıladınya düzeltilir bak ben ne yapiyorum yazına. alıntıya bakBen düzeltemem ki lalala lololo Bak Deniz