Doğum Günün Kutlu Olsun OZAN

Şu kız hiç üzülür mü be @OzaN? :A

Doğum günün kutlu olsun OzaN, yeni yaşın sağlık mutluluk ve bol kazanç getirsin. Yanlış kararlar versen de seni seviyoruz. :bhr: @OzaN

@Çiğdem- ile konunu açmaya karar verince yaşını bulamadık ben 24 diye tahmin ettim umarım doğru yazmışızdır. :A

Doğum günün kutlu olsun. Ama son kararından sonra hediye veresim gelmiyor açıkçası. Yine de bir şeyler düşünmeye çalışacağım aklıma gelmedi şimdi. :A @OzaN

Bence en iyi hediye @Çiğdem-'in Nazan Öncel'i yeniden MS'ye alması olur. :bhr: :A
@OzaN ın doğum günü dünmüş aslında :) ve galiba 26. yaş günü.
Geçmiş doğum günün tekrardan kutlu olsun Ozan.
Hediyemi tekrar vereyim :D
fenerbahce_wallpaper_by_meridiann-d4tveq5.jpg

@OzaN DOĞUM GÜNÜ VE RUH HALİNE UYGUN ŞARKI BU GALİBA :A :A :A

@mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt @XanTier @MasacRE- @Doğu @MEnes @Aserat

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı ve güzel senelere. :)

Hediye olarak sana bu videoyu gönderiyorum. :A

@OzaN Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın istediğin mutlulukları getirdin nice yıllara diyorum😉 Forum konusunda iyi düşünmeni iyi bir çare bulmanı merakla bekliyorum hepimiz buraya alıştık seviyoruz forumu yıllardır burdayız kafa dağıtma eğlenme yerimiz burası lütfen hem verilen yılları hemde verilen emekleri düşünerek bir çare bul lütfen

Sevdiklerinle sağlıklı, nice mutlu ve huzurlu seneler dilerim Ozan. :)

Bunca yıllık sıvacıyım böyle sıva görmedim :A Bu konudan sonra @OzaN artık forumu kapatmaktan vazgeçer :A

Edit; Mutlu yıllar @OzaN İnşallah ömrün forumun ömrü kadar uzun olur. Hadi bakalım yiyosa kapat şimdi :A

Şu kız hiç üzülür mü be @OzaN? :A

Bu daha etkili oluyor. :A :A
19703993-h%C3%BCz%C3%BCnl%C3%BC-a%C4%9Flayan-yavru-kedi-canl%C4%B1lar%C4%B1n-insani-muamele-i%C3%A7in-ihtiya%C3%A7-bir-kavram-olarak-bir-umutsuzluk-g.jpg

Mutlu yıllara, nice güzel senelere.. :)
Ben de canım @OzaN'ımıza bir adet şiir yazdım. :bhr:

O bizim ozanımız
Zaman zaman bizi bozanımız
Aman be sevgili Ozan
Ne olur kıyma bize
seni çok seviyoruz....

5eed2ad6c2c8ba6078eb2de6c0ce7dc4_400x400.jpeg

Doğum günün kutlu olsun founder nice senelere.
Kararından dolayı hediyen slow :D