Doğum Günün Kutlu Olsun OZAN

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
sampef0051e3c6f77524.jpg

Forumun Admini ve sahibi @OzaN bugün doğum günü forum halkı olarak iyiki doğdun ve iyiki bu forumu açıp bizleri , bu çatı altında buluşturdun diyoruz :bhr::bhr::bhr:

Forumu kapatıp bizleri bu aile ortamından mahrum etmezsin inş. :bhr::bhr::bhr:

Tüm forum halkı olarak Doğum günün kutlu olsun @OzaN, yeni yaşın kutlu olsun @OzaN ,bir dilek tut gerçek olsun @OzaN, iyiki varsın iyiki doğdun @OzaN :Z:Z:Z

Bunca yıllık sıvacıyım böyle sıva görmedim :A Bu konudan sonra @OzaN artık forumu kapatmaktan vazgeçer :A

Edit; Mutlu yıllar @OzaN İnşallah ömrün forumun ömrü kadar uzun olur. Hadi bakalım yiyosa kapat şimdi :A

Doğum günün kutlu olsun OzaN, yeni yaşın sağlık mutluluk ve bol kazanç getirsin. Yanlış kararlar versen de seni seviyoruz. :bhr: @OzaN

@Çiğdem- ile konunu açmaya karar verince yaşını bulamadık ben 24 diye tahmin ettim umarım doğru yazmışızdır. :A

Bunca yıllık sıvacıyım böyle sıva görmedim :A Bu konudan sonra @OzaN artık forumu kapatmaktan vazgeçer :A

Edit; Mutlu yıllar @OzaN İnşallah ömrün forumun ömrü kadar uzun olur. Hadi bakalım yiyosa kapat şimdi :A
Doğum günün kutlu olsun OzaN, yeni yaşın sağlık mutluluk ve bol kazanç getirsin. Yanlış kararlar versen de seni seviyoruz. :bhr: @OzaN

@Çiğdem- ile konunu açmaya karar verince yaşını bulamadık ben 24 diye tahmin ettim umarım doğru yazmışızdır. :A

:A :A :A @OzaN @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @sokak sanati
CAzTxWRWwAAmX0q.jpg

Doğum günün kutlu olsun @OzaN , nice senelere :)

Bu da en kral hediyedir sana, beğeneceğini umuyorum :D

Tom-Hanks--e1358141116980.jpg

Doğum günün kutlu olsun. Ama son kararından sonra hediye veresim gelmiyor açıkçası. Yine de bir şeyler düşünmeye çalışacağım aklıma gelmedi şimdi. :A @OzaN

Bence en iyi hediye @Çiğdem-'in Nazan Öncel'i yeniden MS'ye alması olur. :bhr: :A