Erkeklerin elinde mendil kadınların entrakalarını izlemesinden iyidirKızlarımızda erkek dizileri izliyor ona ne diyeceğiz
Erkeklerin elinde mendil kadınların entrakalarını izlemesinden iyidirKızlarımızda erkek dizileri izliyor ona ne diyeceğiz
ne yani şimdi sen ileride polat gibi kuş vururcasına adam mı öldürücen ilk @Çiğdem- ve @mrt-06 dan başla o zamanHep cıbırları izleyip cıbırlaşmamak için olabilir mi? Kim hangi işi meşgale edinirse eğilimi o yönde olur mesela. Örneğin kadın terzisi olan bir erkek mi daha yumoştur yoksa kamyon şoförü mü? Bu konuda sempozyum veririm emin olabilirsin
Ben mesela Bizim Hikaye izliyorum unisex bir dizi Kırgın Çiçekler de aksiyon arayanlar için oldukça ideal erkek dizisi Aşk ve Mavi evet kadın dizisi diyebiliriz Seven Ne Yapmaz aşk dizisiErkeklerin elinde mendil kadınların entrakalarını izlemesinden iyidir
yılan gözlüm halimem ab yi alabilir haftaya ama uzun vadede dizinin şansı yok bizim izleyiciye sapık kırgın kemal, dirilemeden @vadikızı nın kucağına düşesice ertuğrul, uyduruk macun programları gider
diğerleri ara sıra aksiyon izliyor @xemrexxx bile ama senin full hepsi kadın dizisiBen mesela Bizim Hikaye izliyorum unisex bir dizi Kırgın Çiçekler de aksiyon arayanlar için oldukça ideal erkek dizisi Aşk ve Mavi evet kadın dizisi diyebiliriz Seven Ne Yapmaz aşk dizisi
Ben öyle mafya dizileri izlemem bana aşırı saçma geliyor o diziler sizin gibiler izliyor işte tutunuyordiğerleri ara sıra aksiyon izliyor @xemrexxx bile ama senin full hepsi kadın dizisi
ay senin izlediklerin de aksiyon mu be bir adam 30 kişiyi gebertiyor onun adı aksiyon değil fantastik dizi olurdiğerleri ara sıra aksiyon izliyor @xemrexxx bile ama senin full hepsi kadın dizisi
Hhaha asıl ilgi alanım fantastik zatenay senin izlediklerin de aksiyon mu be bir adam 30 kişiyi gebertiyor onun adı aksiyon değil fantastik dizi olur
aaa duydunuz @Doğu yu ormana kaldırıcam dedi ay resmen @destere gelmeyince erkeksizlik başına vurdu bunun @vadikızı @Dosi siz dövün şunu şimdi cadoloza aman kadına el kalkmaz @denizz19 @xBUGRAx @mrt-06 @Thequeer @MasacRE- @gizem ak @Harunnn60Beni büyük bir yükten kurtarırsın bizim ormanlarda saklarız seni @Doğu
@destere seni geberteni ormanda saklıcağımı duyunca seni kesin gebertir o gelene kadar son günlerini yaşa @mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @MasacRE-
söylede gelsin başka yerde sürtmesin
Ben de kazmaları görmek istemiyorum tv'de ama yapcak bir şey yok katlanıyoruz sen de çatlasanda patlasan da güzelleri göreceksinEn iyisi bu ecünnüleri yasaklayacaksın tv den sadece erkekler oynayacak
çevremdeki kadınlara gıcık değilim ama tvdeki ecünnüleri görmek bile istemiyorum güzellik yok oyunculuk yok çuvalla para alıyorlar yazıktır şu ecünnüleri tv den yasaklayın onlara vercieğiniz parayla yoksul bakın @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE-
Aman Allah korusunula pll izlemicez de vadi mi izlicez bak şimdi içime kuşku düştü @Doğu mesela neden sap dolu vadi izliyor da cıbır dolu pll i izlemiyor yoksa o da mı @Thequeer in takımında😱 @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06
Perşembe'yi de Vatanım Sensin parselledi ne yapacağız şimdiSalı, kadın kitlenin baskın olduğu bir gün halini almış Zirvede hep kadın dizileri var Bkz; EDHO, Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Tutsak vs. vs.
Bizim Hikaye demek istedinPerşembe'yi de Vatanım Sensin parselledi ne yapacağız şimdi
Bizim Hikaye geçici süreliğine vekalet ediyor fenomen dizimiz gelince o koltuktan kalkacakBizim Hikaye demek istedin