2.sıra için yarışsınlar bakalımYok biri total biri ab kitleler farklı kardeş kardeş bölüşecekler reytingleri edho ile birlikte ben inanıyorum
ama birisi tek olsaydı 1.sıra için yarısırdı
2.sıra için yarışsınlar bakalımYok biri total biri ab kitleler farklı kardeş kardeş bölüşecekler reytingleri edho ile birlikte ben inanıyorum
Ben baştan izliyorum 1. Bölümden başladım zamanım oldukça bakıyorum yani benim için bitmedi.Final yaptı değilmi bunlar
Bence hazır kurtulmuşkan daha videoalrına bakma hafızandan silinmesini bekle cnmBen baştan izliyorum 1. Bölümden başladım zamanım oldukça bakıyorum yani benim için bitmedi.
Sen niye erkek dizisi izliyoneşkiyam tek erkek dizisi ve aynı gün içinde tam iki tane kadın dizisi var
kadın ve cinayetler birbirini yer reytinglerini düşürüp durucaklar mesala anne gibi sadece kadın yada sadece cinayetler olsaydı eşkiyaya sorun yaşatırdı ama iki kadın dizisi aynı günde reytinglerini bölücekler birbirlerinin @xBUGRAx
Sen erkek dizilerini izliyorsun işte oğlanlara bakıyorsun biz de güzel güzel kadınları kızları izliyoruz ne var bunda
O mantıkla bakarsak Kurtlar Vadisi erkek dizisi @Doğu erkekleri izlemek için mi izliyor yada @batuhankaralar erkekler için mi izliyor Eşkıyayı. Töbe summe haşa. Ne diyorsunuz siz bu arkadaşlara şimdi. @Çiğdem-
En iyisi bu ecünnüleri yasaklayacaksın tv den sadece erkekler oynayacakSen niye erkek dizisi izliyon
ula pll izlemicez de vadi mi izlicez bak şimdi içime kuşku düştü @Doğu mesela neden sap dolu vadi izliyor da cıbır dolu pll i izlemiyor yoksa o da mı @Thequeer in takımında😱 @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06
kadın dramı artırırsa zorlar siziBu sonuçlardan anladığım kadarıyla Kadın dizisi totelde 2. sırada Ecünnü diziside Ab gurubunda 2. sırada olmak için mücadele edecekler 1.sıraların hükümdarı belli
@xBUGRAx @Aserat @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @batuhankaralar
@MasacRE-
bir ara hatırlat da atacanın profil resmimi değiştiren elini keseyimhoşgeldin perran teyze @mrt-06
Kalite katmış çocuk sana ayollkadın dramı artırırsa zorlar sizi
bir ara hatırlat da atacanın profil resmimi değiştiren elini keseyim
Bence Gökçe Bahadır çok iyiydi ama ben Kadın izledimEn iyisi bu ecünnüleri yasaklayacaksın tv den sadece erkekler oynayacak
çevremdeki kadınlara gıcık değilim ama tvdeki ecünnüleri görmek bile istemiyorum güzellik yok oyunculuk yok çuvalla para alıyorlar yazıktır şu ecünnüleri tv den yasaklayın onlara vercieğiniz parayla yoksul bakın @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE-
bu forumdakı erkeklerde kadın dizilerine bayılıyor zaten aksiyonuda genelde sevmiyor ters giden birşeyler var demiştik dün akşamBence Gökçe Bahadır çok iyiydi ama ben Kadın izledim
Kızlarımızda erkek dizileri izliyor ona ne diyeceğizbu forumdakı erkeklerde kadın dizilerine bayılıyor zaten aksiyonuda genelde sevmiyor ters giden birşeyler var demiştik dün akşam
Hep cıbırları izleyip cıbırlaşmamak için olabilir mi? Kim hangi işi meşgale edinirse eğilimi o yönde olur mesela. Örneğin kadın terzisi olan bir erkek mi daha yumoştur yoksa kamyon şoförü mü? Bu konuda sempozyum veririm emin olabilirsinula pll izlemicez de vadi mi izlicez bak şimdi içime kuşku düştü @Doğu mesela neden sap dolu vadi izliyor da cıbır dolu pll i izlemiyor yoksa o da mı @Thequeer in takımında😱 @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06
bu forumdakı erkeklerde kadın dizilerine bayılıyor zaten aksiyonuda genelde sevmiyor ters giden birşeyler var demiştik dün akşam
yılan gözlüm halimem ab yi alabilir haftaya ama uzun vadede dizinin şansı yok bizim izleyiciye sapık kırgın kemal, dirilemeden @vadikızı nın kucağına düşesice ertuğrul, uyduruk macun programları giderBence Gökçe Bahadır çok iyiydi ama ben Kadın izledim