eTV MusicSurvivor 7.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

O zaman lobi faaliyetlerini başlatalım. :A @Doğu bey gelince bir toplantı yapar durum değerlendirmesi yaparız. :A @MasacRE-
yalnız sen ve @Doğu yabancılara iyi verebiliyor dua liopaya 11 üzerinden 10 vermişti doğu :F

ama bu yabancı cahili @MasacRE- i biraz yontun çok şikayet var :A

yalnız sen ve @Doğu yabancılara iyi verebiliyor dua liopaya 11 üzerinden 10 vermişti doğu :F

Yabancı hanım ablalardan sahalarda son kalanlar zaten sevdiğimiz abalalarımız. :A @MasacRE- yoldaşımız cahil değildir tam tersi kendine has zevkine sahip biridir. :A Bu yüzden ona diyeceğim tek şey bildiği yolda devam etmesidir, farklı fikirler olsun ki yoldaşlığımız daim olsun. :A

Bu hafta Türkiye'nin yakın dönen siyasi skandallarını anımsatan YUH YUH adlı parçayla geliyoruz, demek isterdim ancak çok büyük ihtimalle elenmeye oynayacağı için liste dışı kalmak zorunda kaldı. Yine de bu anlam dolu parçayı paylaşabilmek adına paylaşıyorum:

Uzaktan yakından, yuh çekme bana
Sana senin gibi baktım ise yuh
Efendi görünüp bütün insana
Hakkın kullarını yıktım ise yuh

(Nakarat)
Yuh yuh soyanlara
Soyup kaçıp doyanlara
İnsanlara kıyanlara
Yuh nefsine uyanlara yuh

Ben hoca değilim muska yazmadım
Ben hacı değilim Arap gezmedim
Kuvvetliyi tutup zayıf ezmedim
Namussuza boyun eğdim ise yuh

(Nakarat )

Bu kadar milletin hakkın alanlar
Onları kandırıp zevke dalanlar
Diplomayla olmaz hakim olanlar
Suçsuzun başına hey dost çöktüm ise yuh

(Nakarat )

Ne demek efendim bey ve amele
Fakir soymak yakışır mı kemale
Rüşveti hak bilip her dakika hile
Yapıp inkar ettiysem yuh...

(Nakarat)

Ben insanım benden başlar asalet
Asillere paydos beye nihayet
Şu insanlık derde girerse şayet
Ona yar olmaktan bıktım ise yuh

(Nakarat )

Yuh yuh
Ben böyleysem yuh yuh
Sen böylesen yuh yuh.

Söz: Aşık Mahsuni Şerif

On binlerce yabancının katılımıyla Yuh Yuh konseri

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @Ahmed @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06

2 sezon yarışmış olabilirim İlk İrem'i almıştım sonra RiRi ile efsane yarışmıştım başka hatırlamıyorum. 🙂
1.sezon irem derici dantel albümüyle yarıştın çeyrekten önce evlenmeliyiz ile elenmiştin sanırım ayrıca evlenmeliyiz ile @MayısKralı da ms de çeyrekten önce elenmişti ne tesadüf :A

2.sezon rihanna 3. sezonda merve özbey almıştın :A

Yabancı hanım ablalardan sahalarda son kalanlar zaten sevdiğimiz abalalarımız. :A @MasacRE- yoldaşımız cahil değildir tam tersi kendine has zevkine sahip biridir. :A Bu yüzden ona diyeceğim tek şey bildiği yolda devam etmesidir, farklı fikirler olsun ki yoldaşlığımız daim olsun. :A

Enes'inde dediği gibi farklı fikirlerle birlikte daha iyiyiz, bizde zorlama yoktur herkes kendi müzik zevkine kimileri de adı lazım değil @destere klibe göre puanlamasını yapar en iyi şekilde :A

Enes'inde dediği gibi farklı fikirlerle birlikte daha iyiyiz, bizde zorlama yoktur herkes kendi müzik zevkine kimileri de adı lazım değil @destere klibe göre puanlamasını yapar en iyi şekilde :A
Benim de klipleri ve yabancı ablaları düşününce aklıma direk o adı lazım olmayan geldi zaten. :A Ah @destere vah destere bi gelemedin gitti destere. :A

ohaa billy kane şimdi baktımda merve ile çeyrek final görmüşsün insan çeyrek başarısını nasıl unutur :A :A :A
Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyse :A

Benim de klipleri ve yabancı ablaları düşününce aklıma direk o adı lazım olmayan geldi zaten. :A Ah @destere vah destere bi gelemedin gitti destere. :A
@Çiğdem- nerede kaldı bizim sıvacı bu sefer temelli mi gitti ne yaptı :A

Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyse :A
Evet yeni yeni dank ediyor şu an. :A
sonra şarkı ismi gibi allaha emanet olup gitti zaten :F

sezen aksu ile @xemrexxx kazanmıstı :A benim albümümümn son 2 şampiyonu barış akarsu ilede o kazanmıştı 2 şampiyonluk verdik ms de yarışmıyor kıymet bilmez diye bosuna demiyoruz :A :A :A

Evet @Çiğdem- yok mu bir istihbarat o malum insandan. :A Hem seni hem biz yoldaşlarını yarı yolda kor mu, yapmaz heralde di mi? :A

@destere bir uyanamadı kış uykusundan anlamadımkı ayoll :F

kar yağmasınımı bekliyor fok balığıya :A