2 sezon yarışmış olabilirim İlk İrem'i almıştım sonra RiRi ile efsane yarışmıştım başka hatırlamıyorum. 🙂3 sezondada yarıştın sen birinde rihannayı batırdın @sokak sanati
irem derici almıştın birde merve özbey ile yarışmıştın sanırım
Yabancı hanım ablalardan sahalarda son kalanlar zaten sevdiğimiz abalalarımız. @MasacRE- yoldaşımız cahil değildir tam tersi kendine has zevkine sahip biridir. Bu yüzden ona diyeceğim tek şey bildiği yolda devam etmesidir, farklı fikirler olsun ki yoldaşlığımız daim olsun.
1.sezon irem derici dantel albümüyle yarıştın çeyrekten önce evlenmeliyiz ile elenmiştin sanırım ayrıca evlenmeliyiz ile @MayısKralı da ms de çeyrekten önce elenmişti ne tesadüf2 sezon yarışmış olabilirim İlk İrem'i almıştım sonra RiRi ile efsane yarışmıştım başka hatırlamıyorum. 🙂
Yabancı hanım ablalardan sahalarda son kalanlar zaten sevdiğimiz abalalarımız. @MasacRE- yoldaşımız cahil değildir tam tersi kendine has zevkine sahip biridir. Bu yüzden ona diyeceğim tek şey bildiği yolda devam etmesidir, farklı fikirler olsun ki yoldaşlığımız daim olsun.
ohaa billy kane şimdi baktımda merve ile çeyrek final görmüşsün insan çeyrek başarısını nasıl unutur2 sezon yarışmış olabilirim İlk İrem'i almıştım sonra RiRi ile efsane yarışmıştım başka hatırlamıyorum. 🙂
Benim de klipleri ve yabancı ablaları düşününce aklıma direk o adı lazım olmayan geldi zaten. Ah @destere vah destere bi gelemedin gitti destere.Enes'inde dediği gibi farklı fikirlerle birlikte daha iyiyiz, bizde zorlama yoktur herkes kendi müzik zevkine kimileri de adı lazım değil @destere klibe göre puanlamasını yapar en iyi şekilde
Evet yeni yeni dank ediyor şu an.ohaa billy kane şimdi baktımda merve ile çeyrek final görmüşsün insan çeyrek başarısını nasıl unutur
Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyseohaa billy kane şimdi baktımda merve ile çeyrek final görmüşsün insan çeyrek başarısını nasıl unutur
@Çiğdem- nerede kaldı bizim sıvacı bu sefer temelli mi gitti ne yaptıBenim de klipleri ve yabancı ablaları düşününce aklıma direk o adı lazım olmayan geldi zaten. Ah @destere vah destere bi gelemedin gitti destere.
Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyse
sonra şarkı ismi gibi allaha emanet olup gitti zatenEvet yeni yeni dank ediyor şu an.
Evet @Çiğdem- yok mu bir istihbarat o malum insandan. Hem seni hem biz yoldaşlarını yarı yolda kor mu, yapmaz heralde di mi?Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyse
@Çiğdem- nerede kaldı bizim sıvacı bu sefer temelli mi gitti ne yaptı
Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyse
@Çiğdem- nerede kaldı bizim sıvacı bu sefer temelli mi gitti ne yaptı
@destere bir uyanamadı kış uykusundan anlamadımkı ayollBenim de klipleri ve yabancı ablaları düşününce aklıma direk o adı lazım olmayan geldi zaten. Ah @destere vah destere bi gelemedin gitti destere.
Ahmet Aslan'ın aldığı sonucu görünce vazgeçti başka şarkı bakıyoruz
belli olmuyor lavinyamıydı neydi feridun sondan 3.olmustu @Yiğitt ilyasla 4.mü ne olduYarin belirleyecegim sarkiyi
Ben de onu dedim şimdi geçen haftanın sonuç konusunda konuşuyoruzbelli olmuyor lavinyamıydı neydi feridun sondan 3.olmustu @Yiğitt ilyasla 4.mü ne oldu