2 sezon yarışmış olabilirim İlk İrem'i almıştım sonra RiRi ile efsane yarışmıştım başka hatırlamıyorum. 🙂3 sezondada yarıştın sen birinde rihannayı batırdın@sokak sanati
irem derici almıştın birde merve özbey ile yarışmıştın sanırım![]()
Yabancı hanım ablalardan sahalarda son kalanlar zaten sevdiğimiz abalalarımız.
1.sezon irem derici dantel albümüyle yarıştın çeyrekten önce evlenmeliyiz ile elenmiştin sanırım ayrıca evlenmeliyiz ile @MayısKralı da ms de çeyrekten önce elenmişti ne tesadüf2 sezon yarışmış olabilirim İlk İrem'i almıştım sonra RiRi ile efsane yarışmıştım başka hatırlamıyorum. 🙂
Yabancı hanım ablalardan sahalarda son kalanlar zaten sevdiğimiz abalalarımız.@MasacRE- yoldaşımız cahil değildir tam tersi kendine has zevkine sahip biridir.
Bu yüzden ona diyeceğim tek şey bildiği yolda devam etmesidir, farklı fikirler olsun ki yoldaşlığımız daim olsun.
![]()
ohaa billy kane şimdi baktımda merve ile çeyrek final görmüşsün insan çeyrek başarısını nasıl unutur2 sezon yarışmış olabilirim İlk İrem'i almıştım sonra RiRi ile efsane yarışmıştım başka hatırlamıyorum. 🙂
Benim de klipleri ve yabancı ablaları düşününce aklıma direk o adı lazım olmayan geldi zaten.Enes'inde dediği gibi farklı fikirlerle birlikte daha iyiyiz, bizde zorlama yoktur herkes kendi müzik zevkine kimileri de adı lazım değil @destere klibe göre puanlamasını yapar en iyi şekilde![]()
Evet yeni yeni dank ediyor şu an.ohaa billy kane şimdi baktımda merve ile çeyrek final görmüşsün insan çeyrek başarısını nasıl unutur![]()
![]()
Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyseohaa billy kane şimdi baktımda merve ile çeyrek final görmüşsün insan çeyrek başarısını nasıl unutur![]()
![]()
@Çiğdem- nerede kaldı bizim sıvacı bu sefer temelli mi gitti ne yaptıBenim de klipleri ve yabancı ablaları düşününce aklıma direk o adı lazım olmayan geldi zaten.Ah @destere vah destere bi gelemedin gitti destere.
![]()
Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyse![]()
sonra şarkı ismi gibi allaha emanet olup gitti zatenEvet yeni yeni dank ediyor şu an.![]()
Evet @Çiğdem- yok mu bir istihbarat o malum insandan.Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyse
@Çiğdem- nerede kaldı bizim sıvacı bu sefer temelli mi gitti ne yaptı![]()
Diğer dördüde birbirinden iyi isimler Merve Özbey'in ne işi var bunların arasında 😱 @Billy Kane de de bir numaralar var ama neyse
@Çiğdem- nerede kaldı bizim sıvacı bu sefer temelli mi gitti ne yaptı![]()
@destere bir uyanamadı kış uykusundan anlamadımkı ayollBenim de klipleri ve yabancı ablaları düşününce aklıma direk o adı lazım olmayan geldi zaten.Ah @destere vah destere bi gelemedin gitti destere.
![]()
Ahmet Aslan'ın aldığı sonucu görünce vazgeçti başka şarkı bakıyoruz
Ahmet Aslan'ın aldığı sonucu görünce vazgeçti başka şarkı bakıyoruz![]()
belli olmuyor lavinyamıydı neydi feridun sondan 3.olmustu @Yiğitt ilyasla 4.mü ne olduYarin belirleyecegim sarkiyi![]()
Ben de onu dedim şimdi geçen haftanın sonuç konusunda konuşuyoruzbelli olmuyor lavinyamıydı neydi feridun sondan 3.olmustu @Yiğitt ilyasla 4.mü ne oldu![]()