Fragman sonu onu gösteriyor gibi.
Fragman sonu onu gösteriyor gibi.
Fragman sonu onu gösteriyor gibi.![]()
Gı böyle spoiler mi verilir. @denizz19 in bazılarına yaptığı gibi banlatırım seni.
Gı böyle spoiler mi verilir. @denizz19 in bazılarına yaptığı gibi banlatırım seni.İzlemedim daha ben.
Cidden dizide olaylar o kadar çok ki.Dizi uçtu resmen nirvanaya çıktı. Süper bir dizi oldu yaa![]()
Niye ki? Kurtarmasin bence hiç. Gerçi fazi ona montaj yapar.Bende fragmanda ki yorumlarda gördüm. Bomba biri geliyor Hazım kesin zaten Fazilet'i anca o kurtarır o durumdan![]()
Cidden dizide olaylar o kadar çok ki.Karakterleri çok ve hikayalerini iyi yazınca böyle bi iş ortaya çıkıyormuş.
Benimde en fav dizim.2-ci İstanbullu Gelin
Niye ki? Kurtarmasin bence hiç. Gerçi fazi ona montaj yapar.![]()
Hazım yaşıyorsa fok açarlar. Ayrıca o mezardaki kişi kimdi ki? Fragmandaki geçen hafta mezar kaziyorlardi. Herhalde dna içindi. Eğer Hazım yasiyorsa o test boşuna olur.Star iyi dizi yapıyor. @xBUGRAx kızmazsa Starcı olacağım galiba. Güç bunda para bunda dizi bunda film bunda her şeyin starı oldu kanal
Ece kocasını aldatan kadın konumuna düştü mirastan hak alamayacak hatta tazminat bile açarlar bu kardeşler fazilete.![]()
Hazım yaşıyorsa fok açarlar. Ayrıca o mezardaki kişi kimdi ki? Fragmandaki geçen hafta mezar kaziyorlardi. Herhalde dna içindi. Eğer Hazım yasiyorsa o test boşuna olur.
Şu Son bölümü izlemeden bilemem valla. Olabilir belki de. Sen Starci mi olacaksın? Eğer olursan siaya tam NOT.Başka bir açıklaması var bence olayın. Bi oyun çıkabilir Yağızın oynadığı.![]()
Şu Son bölümü izlemeden bilemem valla. Olabilir belki de. Sen Starci mi olacaksın? Eğer olursan siaya tam NOT.![]()
Star iyi dizi yapıyor. @xBUGRAx kızmazsa Starcı olacağım galiba. Güç bunda para bunda dizi bunda film bunda her şeyin starı oldu kanal
Ece kocasını aldatan kadın konumuna düştü mirastan hak alamayacak hatta tazminat bile açarlar bu kardeşler fazilete.![]()
İyi dizileri alsa bile eksik hep Fazilet'i yükseltene kadar Lale Devri'ni yükseltmesi kolay oldu.İstanbullu Gelin'in TOTAL'i yarım.
![]()
FH yarım ise Kalbimdeki Deniz mi ne çeyreğin çeyreği.İyi dizileri alsa bile eksik hep Fazilet'i yükseltene kadar Lale Devri'ni yükseltmesi kolay oldu.İstanbullu Gelin'in TOTAL'i yarım.
![]()
bu fazilet hanımın yakışıklı 2 oğlan varmış konuk edecektim neydi onların ismiBeren hangi kanalı seçerse oradayım Show ve Atv hariç. Kenan Kanal D'de oda hariç.![]()
bu fazilet hanımın yakışıklı 2 oğlan varmış konuk edecektim neydi onların ismi![]()
Yilan dilin gökyüzüne ulasti bu yalanlaDizinin senaristi Sırma Yanık, bu dizide daha önce yazdığı Asla Vazgeçmem ile Güllerin Savaşı’nı karıştırıp yazıyor, bu dizinin orijinal bir hikayesi yok.![]()
Hayır öyle Asla Vazgeçmem’de de AFK’den alıntı yapıyordu mesela at sakinleştiricisi olayı AFK’dan.Yilan dilin gökyüzüne ulasti bu yalanla![]()