Çok mu temiz kalpliyim bilmembaya bildirimler ve paylaşımlar olmuş yokluğumda. Yavaş yavaş bakıyorum![]()
Çok mu temiz kalpliyim bilmembaya bildirimler ve paylaşımlar olmuş yokluğumda. Yavaş yavaş bakıyorum![]()
çok alakaÇok mu temiz kalpliyim bilmemKÇ'in 100.bölüm dalya kısmını ben açmak istiyordum açacağım
Görüşmek isteyipte hala görülemediğim bir sürü arkadaş kalmıştı onları da görürüm
Yavru bir güvercin bana muhtaç ona da bakabileceğim
ne alaka dimi şu an
![]()
Aynen yarıda bırakmak zorunda olduğum çoğu şeyi tamamlayacağım mesela MSçok alaka
kesinlikle temiz kalplisin ondan şüphe yok.
Aa birde 100.000 mesajınıda kolaylıkla tamamlayacaksın![]()
Buda varmı listede?Aynen yarıda bırakmak zorunda olduğum çoğu şeyi tamamlayacağım mesela MS![]()
Bunlar finale doğruBuda varmı listede?
her dinlediğimde seni düşünüyorumBunlar finale doğru
Seni Anan Benim İçin Doğurmuş zirvede yer aldı![]()
İnşallah hep dinlersinher dinlediğimde seni düşünüyorumve tiyatro
![]()
bu sene ortak dizimiz çok, izledikçede gelirsin aklıma.İnşallah hep dinlersin![]()
Aynen biraz daha süreci uzattım bakalımbu sene ortak dizimiz çok, izledikçede gelirsin aklıma.
Bir ara bir liste yapmıştım şunu dinledikçe bunu düşünürüm diye ama zamanla hepsi yalan oldu
Müzik listemi hep sildim. Yeniledim.
Ama Yıldız ablamı izledikçe dinledikçe @xemrexxx geliyor aklıma![]()
Benden etkilenmesi için numaraya numero demem gerekiyormuş demek ki
hahhahaha şuan sesli gülmemek için zor tutuyorum kendimiBenden etkilenmesi için numaraya numero demem gerekiyormuş demek ki![]()
Ne olursam olayım beğenmem ben bunuhahhahaha şuan sesli gülmemek için zor tutuyorum kendimi
Beğendinmi kadını diyecemde yanlış kişiye sormuş olurum![]()
Ay deme öyle, onu bulamayanlar da var misal @denizz19Ne olursam olayım beğenmem ben bunu![]()
![]()
haha bumudur cevabın?!Ne kadar çok adım geçiyor Allahım bitaneyim![]()
şimdi açtım sesi. ev doluydu bakamadım