Yaşam Cinsellik

Sanırım ayaklar çok da bir şey belli etmiyor. Şimdi Google görsellere Kadın Ayağı yazıp arattım, sol en üstün bir altındaki boydan boya uzanmış kadının ayağına bakınca konudaki ayaklardan geri kalır yanı olmadığını gördüm :A Neyse konu cidden çok gereksiz yerlere sıçradı ancak bu ayak resmi ve resimlerinde eşcinselliği çağrıştıran bir şey yok sadece hep küçük ayaklı kadınların olduğunu sanıyoruz o kadar :A

https://goo.gl/images/wvnp3T
escinseller zaten bakımlı olur onların yüzünü görmeden anlayamayız bence :A :A :A

37 kutu gibi benim ayaklar o fotodakınden 4 ayak çıkar benimki gibi :F 2 metre boyunda iri yarı ayı gibi bir adam ayakları gibi :A gerçi kızlar bence çıtı pıtı olmalı iri yarı uzunlar trevesti gibi görünüyorlar hele biraz<da kiloluysa tamam :A açık konuşmak lazım :F

escinseller zaten bakımlı olur onların yüzünü görmeden anlayamayız bence :A :A :A

37 kutu gibi benim ayaklar o fotodakınden 4 ayak çıkar benimki gibi :F 2 metre boyunda iri yarı ayı gibi bir adam ayakları gibi :A gerçi kızlar bence çıtı pıtı olmalı iri yarı uzunlar trevesti gibi görünüyorlar hele biraz<da kiloluysa tamam :A açık konuşmak lazım :F

Homoluk anlamında diyorum :A

E sizler de birer Homo (Sapiens) değil misiniz sanki :A
human-species.jpg

Bence kadın ayağı olduğu ortada çünkü oldukça pürüzsüz ve kadınsı, ama baya uzun boylu 175-180'lik kadının ayağı olabilir benden bile büyük ayaklar sahiden :A Neyse siz istediniz daha edepli bir temsili fotoyla değiştirdim :A
Niye ki benim de ayağım pürüzsüz. Erkek ayağı denilince akla nasirli ya da mantarlı çatlak ayak mi geliyor akla?
Ayrıca öyle kadın ayağı mi olur kocaman?

konunun tüm ciddiyeti bozuldu allah kahretmesin seni @Tolstoyevski :A :A :A
Ciddi bir şey yazdım ki ben.
Erkek ayağına benzemiyor mu o 4 ayakta?

Yüzbinlerce yıl önce insanlar böyleymiş sokağa çıkınca şu fotodaki bile ortalama üstü yakışıklı sayılıyormuş o dönemler :A

18ca7f28c193437ea975feebdf5abded----homo.jpg
rahmetli kemal sunal vahşi bir cazibem var derdi bununda öyle bir cazibesi var okadarda kötü değil bencede :A :A :A

Niye ki benim de ayağım pürüzsüz. Erkek ayağı denilince akla nasirli ya da mantarlı çatlak ayak mi geliyor akla?
Ayrıca öyle kadın ayağı mi olur kocaman?

Ciddi bir şey yazdım ki ben.
Erkek ayağına benzemiyor mu o 4 ayakta?
Diğer mesajlarımı oursan sana destek verdim bende :A :A :A

Cidden bende de öyle oluyor, sırf moralim bozulmasın yanlışlıkla diye cihazın ön kamerasını bantları, tabi gizlilik kompleksinin de etkisi var orası ayrı :A
Ben de eskiden laptopun kamerasına baş parmağımı koyardım güvenilir olmayan sitelere girdiğimde :A Belki de kendimize çok önem atfediyoruzdur. Teknoloji bizi paronoyak etti :A

Sözüm meclisten dışarı, böyle konularda Ibrahimoviç'in o meşhur cevabı dile getirilir ve konu kapanır genelde :A

Bizim bahsettiğimiz homoyu kabul etmesede bir şekilde homo olduğunu kabul etti. Oynat bakalım @Doğu :A

Aynen konu benim için kapandı :A

@Tolstoyevski bu sözden bahsediyordu sanırım. :A

NOkOX5.jpg