Yaşam Cinsellik

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Yeryüzündeki 8 Milyar insanın şu anda var olma sebebi. Sokakta, caddede, meydanda gördüğümüz insan yığınların hepsi ama hepsi cinsellik denen şeyin ürünüdür. Yaşamın en güçlü güdüsü ve hatta yaşamın asıl güdüsü olan üreme işleminin anahtarıdır.

9DGLj8.jpg

Genel olarak kadın ve erkek arasındaki duygusal ve fiziksel birleşmenin kendisidir. Cinsellik aşkın değil, aşk cinselliğin meyvesidir. Cinselliğin olmadığı sevgi, dostluk ve akraba sevgisinden öte değildir nihayetinde.
88d97319b54b9ccc2ed6fc520adc1f9e--rachel-mcadams-the-notebook-the-notebook-.jpg

Aynı zamanda kimi toplumlara göre tabu ve oldukça ayıp sayılan bir olaydır. Öyle ki televizyonda kanlı bıçaklı kafa kesme sahnesi, birkaç saniyelik cinsellik sahnesinden çok daha tercih edilir bu toplumlara göre. Yine de küreselleşen dünyada en muhafazakar toplumlarda bile yavaş yavaş cinsellik tabusunun çözülmekte olduğu ve kaçınılmaz olarak birkaç nesil sonra tamamen çözüleceği ön görüler arasındadır.

Son düzenleme:
@Tolstoyevski homo olabilir anlayışla karşıla :A

Nihayetinde sen, ben, o, şu, bu bütün insanlar hepimiz homoyuz :A Homo Latincede "insan" demek malum. Zamanla argo dilinde eşcinsellere bu sıfatın verilmesi ilginç bir olay. Bundan 5000 yıl sonra insan kelimesinin sadece eşcinselliği çağrıştırdığını düşünün, aynı olay. :D

Forumda bu tarz şeyler çok üstü kapalı konuşuluyor. Konu bile bunun kanıtı. :D
Bu konulara kapalı toplurlarız, ben dahil. Utanırım. :A

şu fotou değiştir bari ayoll kendi ayaklarıma bakıyorum bu fotodakıler kadın ayağı olamaz
:A :A :A sen bu fotoyu nerden aldın asıl o sorulmalı :A :A :A
Ay erkekler cinsellik yaşayamazmı. :F
orada hem erkek-kadın, erkek-erkek, kadın-kadın resmi konulmalıydı. :A

maxresdefault.jpg

8d83a856deb9f68509c734bca5860d9b--homophobe-men-kissing.jpg

s2TIM_gm.jpg

Forumda bu tarz şeyler çok üstü kapalı konuşuluyor. Konu bile bunun kanıtı. :D
Bu konulara kapalı toplurlarız, ben dahil. Utanırım. :A

Ay erkekler cinsellik yaşayamazmı. :F
orada hem erkek-kadın, erkek-erkek, kadın-kadın resmi konulmalıydı. :A

maxresdefault.jpg

8d83a856deb9f68509c734bca5860d9b--homophobe-men-kissing.jpg

s2TIM_gm.jpg
ıyyy konu dahada çığrından çıktı tamamen silinmeli :A :A :A @Tolstoyevski

şu fotou değiştir bari ayoll kendi ayaklarıma bakıyorum bu fotodakıler kadın ayağı olamaz
:A :A :A sen bu fotoyu nerden aldın asıl o sorulmalı :A :A :A

Bence kadın ayağı olduğu ortada çünkü oldukça pürüzsüz ve kadınsı, ama baya uzun boylu 175-180'lik kadının ayağı olabilir benden bile büyük ayaklar sahiden :A Neyse siz istediniz daha edepli bir temsili fotoyla değiştirdim :A

Bence kadın ayağı olduğu ortada çünkü oldukça pürüzsüz ve kadınsı, ama baya uzun boylu 175-180'lik kadının ayağı olabilir benden bile büyük ayaklar sahiden :A Neyse siz istediniz daha edepli bir temsili fotoyla değiştirdim :A
o nasıl kadın ayağı benim boyumdan uzun :A :A :A

Bu yeni foto en azından konuya uymuş :F

o nasıl kadın ayağı benim boyumdan uzun :A :A :A

Bu yeni foto en azından konuya uymuş :F

Sanırım ayaklar çok da bir şey belli etmiyor. Şimdi Google görsellere Kadın Ayağı yazıp arattım, sol en üstün bir altındaki boydan boya uzanmış kadının ayağına bakınca konudaki ayaklardan geri kalır yanı olmadığını gördüm :A Neyse konu cidden çok gereksiz yerlere sıçradı ancak bu ayak resmi ve resimlerinde eşcinselliği çağrıştıran bir şey yok sadece hep küçük ayaklı kadınların olduğunu sanıyoruz o kadar :A

https://goo.gl/images/wvnp3T

Nihayetinde sen, ben, o, şu, bu bütün insanlar hepimiz homoyuz :A Homo Latincede "insan" demek malum. Zamanla argo dilinde eşcinsellere bu sıfatın verilmesi ilginç bir olay. Bundan 5000 yıl sonra insan kelimesinin sadece eşcinselliği çağrıştırdığını düşünün, aynı olay. :D

Bizim bahsettiğimiz homoyu kabul etmesede bir şekilde homo olduğunu kabul etti. Oynat bakalım @Doğu :A