S.G.A.T.
Favori Üye
Ve ben bir ara türkçe öğretmenliğide yaptım öğretmenlik kıtlığından dolayıÖğretmene laf edilmez
Yok bir şey olmaz. İsveç'te de türkçe konuşmasınlar canımVe ben bir ara türkçe öğretmenliğide yaptım öğretmenlik kıtlığından dolayı
Aa olurmu, iyi isveçce konuşmaları için yada yeni bir dili iyi ögrenmek için ana dilinin iyi olması şart ve ben kreşteki cocuklarlada ilgilinedim kitap falan okumakYok bir şey olmaz. İsveç'te de türkçe konuşmasınlar canım
Ne diyim kendimden bahsederken başka bir sıfat kullanılıyor mu.Üff her şeyde ben bana gibi söylemlerinden vazgeç
Pazar günü seninle buluşuyoruz dimi seninleNe diyim kendimden bahsederken başka bir sıfat kullanılıyor mu.
Benden başka Enes mi var laa doğru kişiyle iletişimdesin merak etme.Pazar günü seninle buluşuyoruz dimi seninle
Enis Enes çok karışacak buralarBenden başka Enes mi var laa doğru kişiyle iletişimdesin merak etme.
Karışabilir ihtimal dahilinde bu tabi.Enis Enes çok karışacak buralar
Özellikle kullanacağım bu isim karışıklığını hazır olunKarışabilir ihtimal dahilinde bu tabi.
Umrumda değil kullanabilirsin.Özellikle kullanacağım bu isim karışıklığını hazır olun
Senin ne umrundaki Allah aşkınaUmrumda değil kullanabilirsin.
Çok az şey emin olabilirsin.Senin ne umrundaki Allah aşkına
Bakalım yanılacak mısın sgatı iyi tanımış mısınEvet şimdi kararıma geleceğim.
Bıcırığın gezdiğimiz yerlerde dilini daha iyi öğreniriz tezine katılıyorum.
Ben almanca öğrenirken, baya kendimi tanıtıp sayfalarca yazı yazabiliyordum ama o ülkede olup konuşmadığım için zamanla unutuldu şuan sadece kendimi kısa tanıtma ve bir yazı okuyunca konunun ne ile ilgili olduğunu anlıyorum sadece.
Bıcırık son cümlelerinde beni kendinden kopardı, oda gezince kitap yazılır başkaları okuyup öğrenip demeye getirdi.
Keloğlana veriyorum oyumu ve Keloğlan finale çıkarsa @Tolstoyevski ile kısa yazma derdine düşmesin Keloğlanda Tols tarzında biri ve ayırt edemeyiz kesin @denizz19
bir cümle varki o cümlede @S.G.A.T. olduğuna kesin inandım sanki
ikiside uzun yazacağı için sen Salıya başlat finali
beğenmedim bu sinsi gülüşü, yanıldım galibaBakalım yanılacak mısın sgatı iyi tanımış mısın
Bilemiyorum ser veririm sır vermem bu konuda Tolstoy ergen ya her yarışmaya yorum yapıyor bize yapmıyorbeğenmedim bu sinsi gülüşü, yanıldım galiba
@Tolstoyevski ile ilgili tahminlerimde hiç yanılmadım. Onu daha iyi tanıdığım kesin Bu arada kendisi hiç yorum yapmamış :O kendi rakibini seçecek ve sessiz kalmamalı
Aman nasılsa 2 güne öğrenecezBilemiyorum ser veririm sır vermem bu konuda Tolstoy ergen ya her yarışmaya yorum yapıyor bize yapmıyor
Zaten sonuçları Pazartesi açıklıyorum bir de Salı günü yayınlarsam ohoo hem de diğer yarışmalarla çarpışmamak adınaAman nasılsa 2 güne öğrenecez
Sen beni dinle ve erken yayınla haftaya