TVen İtiraf Ediyoruz 61.Bölüm

Neyse boşver kapatalım konuyu :A
Cidden hatırlamıyorum. :D Ama benim editörlük/modluk konusunda fikrim nettir. Benim için editör olacak kişi konu açmalı, foruma konularıyla katkı sağlamalı. Daha sonra da forum halkının oylarıyla yöneticiliğe yükselmeli, bence asıl hak etme o zaman olur. Son 1-2 değerlendirmedir bazı arkadaşlar direk yönetici falan oldu, tabi onlar da hak etmiştir. Çünkü gerekliydi yönetici, bazı isimler de geldi. Baya da yardımcı oldular o ayrı mevzu. Ama ben dediğim gibi konu açarak ilerlemesinden yanayım.

Foruma damga vuran isimler de hep öyle geldi zaten. Atacan, Kaan, sürgünüm, Aserat, Buğra, Harun, sokak sanati, Billy, Efe, Deniz gibi isimler açtıkları konularla, emekleriyle yürüdüler yöneticiliğe. Yani benim fikrim bu, kişiseldir bu yorum. :D

Cidden hatırlamıyorum. :D Ama benim editörlük/modluk konusunda fikrim nettir. Benim için editör olacak kişi konu açmalı, foruma konularıyla katkı sağlamalı. Daha sonra da forum halkının oylarıyla yöneticiliğe yükselmeli, bence asıl hak etme o zaman olur. Son 1-2 değerlendirmedir bazı arkadaşlar direk yönetici falan oldu, tabi onlar da hak etmiştir. Çünkü gerekliydi yönetici, bazı isimler de geldi. Baya da yardımcı oldular o ayrı mevzu. Ama ben dediğim gibi konu açarak ilerlemesinden yanayım.

Foruma damga vuran isimler de hep öyle geldi zaten. Atacan, Kaan, sürgünüm, Aserat, Buğra, Harun, sokak sanati, Billy, Efe, Deniz gibi isimler açtıkları konularla, emekleriyle yürüdüler yöneticiliğe. Yani benim fikrim bu, kişiseldir bu yorum. :D
Ben aradan sıyrılıp süper moderatörlüğe yükseleceğim o zaman :F

@Dosi nin "büyük oyunlarından" haberdar olan reis de miting hazırlıklarına başlıyormuş :A

BMzKmVzCcAA9AEP.jpg
Yeni oyunu bizim üzerimizde oynayacakmış :A Ne diyorsun bu oyunlara alet olalım mı olmayalım mı? :A

@XanTier o bir kerelige mahsus bir seydi. Onu da gecen hafta yapmistim :D
@denizz19 iyi de Deniz'im bütün yoneticiler ciddi olacak diye bir sey yok ki. Ki zaten öyle bir durum da yok bence :D

Geçen hafta bana artistlik yapan arkadaş nerede? Yazmayı unutmuş galiba. :D

Bu @RüzgarGülü size ne etti arkadaş? :D Bazı yorumlar çok ağır. @takas için yapılan itiraf mesela.

@denizz19 için herkes bir yargıya varmış. Siyah ya da beyaz. Gri yok. Ya sevenler gerçekten seviyor ya da sevmeyenler nefret ediyorlar. :D Bu güzel bir şey Deniz böyle devam et. :D
@Dosi bana karşı bir yanlış yapmadı. Muhabbetimizde iyi. Yani onun yanındayım.

@XanTier o bir kerelige mahsus bir seydi. Onu da gecen hafta yapmistim :D
@denizz19 iyi de Deniz'im bütün yoneticiler ciddi olacak diye bir sey yok ki. Ki zaten öyle bir durum da yok bence :D
Yok yanlış anlamışsın öyle demedim :D Yani sadece eğlenceli ve forumda yarışma sunuyor diye yönetici kesin olmalı dediğin için dedim. Yönetici olabilir zaten ki en büyük adaylardan benim gözümde de zaten ama kıstasın tuhaf onu dedim :D

Bu zaten yıllardır yürürlükte olan bir prosedür, olağan olan da bu. Ama arada istisna olması sakıncalı sayılmaz :A
Hayır, torpil falan aramıyorum, yanlış anlaşılma olmasın :A

tövbe kız @Çiğdem- süper mod olursa yandık :(

@YıldırıM kulumuzu uyarmıştık devam ederse kendisini çuvala koyup boğaza atarız:A

itiraf 12 kahkaha attırdı :F :F :F
@denizz19 a zamanında demiştik bu ka ağır total diziler izleme diye. o dizileri izleye izleye o dizilerdeki kavgacı teyzelere döndün:A

@sokak sanati hakkında bilmediğimiz bir şey söylenmemiş :)))

@RüzgarGülü ve @Dosi hakkındaki itiraflara katılmıyorum hele rüzgargülü kendi halinde bir üye , dosiyi bilemem dişi üyeler fettan çıkabiliyor:A

ayol ben yazacağımı yazmışım 150 bin olmuşum yeterli bence zaten ikinci dönem yüksek lisansa da başlıyorum beni arasanız da zor bulursunuz:F

son itirafı okuyan biri özet geçsin plizz.ss

Durağan bir bölüm olmuş. :D

İtiraf 1 - Çiğdem çok çalışıyor, kısa sürede yönetimde görmeyi isterim kendisini. :bhr:
İtiraf 2 - Kaan ve bu durumun ne alakası var anlayamadım? Kaan başka şeyler yüzünden gitti, forumla alakası yok.
İtiraf 16 - Sesli güldüm, kim düşünmüşse iyi düşünmüş. :A Beni Rusya yapmış. :F

Dedikodu gecesinin tüm malzemelerini buradan mı alsak :F Üşenmemiş haritada yazmış bide Allahım ne büyük işsizlik :D
Madem bu kadar yazılmış çizilmiş bende birkaç birşey söyleyeyim. Dosi kim tanımam bilmem ama madem cevap vermiyor nedir bu ısrarınız ?
Çiğdem benim şimdiye kadar en tatlış bulduğum üyelerden biri. Kız sadece eğlencesine bakıyor. Olması gerektiği gibi olması gereken yerde. Nedir bu kızdan istenilen ? Denizle bir sorunları varda ben mi göremiyorum ? Gayet konuşuyorlar.
Yine herkes atmış tutmuş benim anlamadığım sürekli konular aynı, kişiler aynı olaylar aynı ama hala ısrarla aynı şeyler yazılıp çiziliyor. Tavsiye isteniyorsa;
Herkes kendi işine baksın bu platformu da +9 Dallas itemine çevirmekten vazgeçin.

Ellerine sağlık bebeğim @Ahmed :bhr:

Harita güldürdü :A @sokak sanati biz hangi ülkeyiz acaba :A

@Çiğdem- kesinlikle mod olmalı evet.:bhr:

ellerine sağlık @Ahmed :D

Gerçekten çok renkli bir forum olurdu @Çiğdem- in mod olduğu bir Fav10 :A:A
Bu arada @S.G.A.T. bu alışkanlığı neden edindin anlamadım. :A Acaba hangi itiraf senin çıkacak haftaya :A:A

okuyorum olacaktı, kendimden bahsettim orada :F
Zaten moddu, direk ceza kesiyordu :A
Modluk mu? Editörlüğe başvurabilirsin yakında açılırsa eğer. Oradan yükselmek için engel yok önünde. :D
@S.G.A.T. @Yiğitt itiraflarınız güzel düşünceleriniz için teşekkürler ve konuda iyi dilek sunanlara @sokak sanati @Harunnn60 @Thequeer @XanTier :bhr::bhr::bhr:

@xemrexxx 500 mesajda yazsan sensiz forum olmaz sen forumun eğlencesinin en büyük temel taşlarındansın bunu unutma :Z

Geçen hafta bana artistlik yapan arkadaş nerede? Yazmayı unutmuş galiba. :D

Bu @RüzgarGülü size ne etti arkadaş? :D Bazı yorumlar çok ağır. @takas için yapılan itiraf mesela.

@denizz19 için herkes bir yargıya varmış. Siyah ya da beyaz. Gri yok. Ya sevenler gerçekten seviyor ya da sevmeyenler nefret ediyorlar. :D Bu güzel bir şey Deniz böyle devam et. :D
@Dosi bana karşı bir yanlış yapmadı. Muhabbetimizde iyi. Yani onun yanındayım.
Sağ ol Faji benim marjinal kardeşim elimizden geldiğince böyle yaşıyoruz hayatımızı ya hep ya hiç her zaman iyidir :D

@Ahmed bol reytingler seninle fena kapışmıştık sene boyunca bu kapışmanın devam etmesini istiyorum :Z:Z:Z

Bu zaten yıllardır yürürlükte olan bir prosedür, olağan olan da bu. Ama arada istisna olması sakıncalı sayılmaz :A
Hayır, torpil falan aramıyorum, yanlış anlaşılma olmasın :A
Bir gün konu falan bol açarsan inşallah olursun, bekleriz yani aramıza. Seni buralarda görmek sevindirir. :D

Benim editör adayım SGAT, şu an başka biri yok gözümde. Açık ve net konuşayım. :D

Bir gün konu falan bol açarsan inşallah olursun, bekleriz yani aramıza. Seni buralarda görmek sevindirir. :D

Benim editör adayım SGAT, şu an başka biri yok gözümde. Açık ve net konuşayım. :D
BEn hiçbir zaman bol bol konu açan biri olmadım. Yönetici olmak için de konu olaylarının kalkmasını bekledim hep, ama o zaman hiç gelmedi :F
Bence yöneticilerin konu açma zorunluluğu olmamalı, o editörlerin işi olmalı 😛

Ruzgargülü'nu uzun zamandir hic savunmadim. Gerek yok cunku. Bir uye 7 yildir bir forumda kaliyorsa zaten kendini kanitlamistir. Forumun bir kismini ve ya profilini kendi kalesi gibi gorebilir. Bu normal. Bazi arkadaslara ukalalik gibi gorunebilir ama Warlords cok fazla uzun süredir burada. Bunu da hesaba katin :):)

BEn hiçbir zaman bol bol konu açan biri olmadım. Yönetici olmak için de konu olaylarının kalkmasını bekledim hep, ama o zaman hiç gelmedi :F
Bence yöneticilerin konu açma zorunluluğu olmamalı, o editörlerin işi olmalı 😛
Valla ben geldiğim günden beri konu açmak istiyordum, yöneticiliği alsınlar yeter ki konu açabileyim. Stres atıyorum, hoşuma gidiyor. Onun dışında yönetimin bir eğlencesi kalmadı, eskidendi o güzel yönetim zamanı. Şimdi favori üye gibi girip çıkıyoruz. Konu açmaya ve öyle sohbete geliyorum zaten. :D

itiraf 16 @Tolstoyevski beni seven sayan üyelerin başında gelir bunu fırsat oldukça belirtir bende samimiyetine inanırım kuru kafa ile bizima ramızda bir sıkıntı olması imkansız çünkü olsa bana söyler samimiyetine inandığım birisidir benim emeklerime bana saygı duyanda 5-6 üyeden birisidir bende elimden geldince kendisine destek olurum :bhr:

@Aserat foruma geldiğinde ilk kaynaştığı kişielrden birisiyim adıma diziler yapardı halada yapar aserata destek olmuşumdur oda beni ablası gibi seven birisidir diğer karşılaştırdıklarınında sanmıyorum yanı çok yanlış tablo çizmişsin yarın birşey olsa ben o arkdsların arkasında dururum bana birşey olsa onlar benim yanımda durur çünkü en ufak kötü söz söylememiş bir kötülüğüm dokunmamıştır :bhr:

Ruzgargülü'nu uzun zamandir hic savunmadim. Gerek yok cunku. Bir uye 7 yildir bir forumda kaliyorsa zaten kendini kanitlamistir. Forumun bir kismini ve ya profilini kendi kalesi gibi gorebilir. Bu normal. Bazi arkadaslara ukalalik gibi gorunebilir ama Warlords cok fazla uzun süredir burada. Bunu da hesaba katin :):)
+1 bence de Mustafa kendi halinde takılıyor ben kimseye iliştiğini görmedim doğru dürüst neyin kafasında bu itirafları yapanlar :D