TVen İtiraf Ediyoruz 61.Bölüm

Teşekkürler cnm onun devamında ben açıklama yaptıktan sonra kavga etme çabalarına değinmek istedim sonrası abartıya kaçıyordu benim sana nekadar destek oldumu sen blişyorsun benim albümümden beridir :bhr:
İtiraf konularına çok fazla yazmam bu tartışma konusunda da çok yorumda bulunmadım çünkü dediğim sekilde ikinizde kendi açımdan oldukça degerlisiniz zaten bunu biliyorsun,tartışma konusunda söyleyeceğim tek şey bu konuda çok Üzgün olduğum umarım bir daha bu tarz durumlar olmaz:)

İtiraf konularına çok fazla yazmam bu tartışma konusunda da çok yorumda bulunmadım çünkü dediğim sekilde ikinizde kendi açımdan oldukça degerlisiniz zaten bunu biliyorsun,tartışma konusunda söyleyeceğim tek şey bu konuda çok Üzgün olduğum umarım bir daha bu tarz durumlar olmaz:)
Sana birşey demiyorum ismini o olayda geçti diye kullandım yoksa bir kırgınlığım yok sana tabikide :bhr:

ms oyunu yollamazsan olur :A :A :A

Kış saati uygulaması olmuş sanırım:D
22:00 başladık çok geç buldular 21:00 e çektim o uygundu bence ama yine geç oluyor dediler 20:00 yaptım bende hem 22:00 den sonra dizilerede bakabiliriz :A

ama bakalım nasıl olucak normal saatimiz 22:00 ydi oda gece yarısı bitiyordu 12 de :F

22:00 başladık çok geç buldular 21:00 e çektim o uygundu bence ama yine geç oluyor dediler 20:00 yaptım bende hem 22:00 den sonra dizilerede bakabiliriz :A

ama bakalım nasıl olucak normal saatimiz 22:00 ydi oda gece yarısı bitiyordu 12 de :F
Bencede 21 oldukça uygun olur ama 20 de karar alınmış olsun oda iyi:D

@Çiğdem- sonunda seninde tavrını ortaya koyman çok hoşuma gitti. Biz burada @Yiğitt ve @Harunnn60 ile olayları insanlara anlatmaya çalışırken sana yapılan haksızlıklara karşı gelirken susman olmuyordu zaten itiraflardada belirtmiş arkadaşlar susma diye.:D

Güzel oldu bu herkes tarafını yaptıklarını net bir şekilde gösterdi. Artık uzatıp onlara prim vermeye gerek yok.
Aslında @Dosi bana bir şey yapmadı ama Çiğdem'e yaptıklarından dolayı cephe almıştım @Yiğitt gibi. Hatta yarışmasında diğer yarışmalarda normal muhabbet edebiliyorduk ama Deniz için konu aynı değil. Onun yüzünden inanılmaz hakaretler işittim hiç bir şekilde kendisine iyi bir laf iyi bir sohbet edemem artık. Bende ona karşı Harun gibi net çizgimi belli edeyim çok yüz göz olmayalım.😉
Ben Dosi'ye cephe almadım. Aramız gayet iyiydi.