Bu bölüm de güzeldi. Fikri'nin sahneleri bayağı güldürdü. Ama Filiz Barış'a gereğinden fazla çıkıştı alt tarafı döner ısmarladı büyütmeye gerek yoktu. Aşkları da yavaştan başlayacak gibi.
Bu arada müjdemi isterim Vatanım Sensin gelene kadar TV'den izleyeceğim. Ver Elini Aşk'ı bırakma kararı aldım sıkıcıydı dünkü bölümü. @denizz19 @xBUGRAx
İyi yaparsın zaten senin de sevmediğin belliydi de burnun yere düşse almazdınBu bölüm de güzeldi. Fikri'nin sahneleri bayağı güldürdü. Ama Filiz Barış'a gereğinden fazla çıkıştı alt tarafı döner ısmarladı büyütmeye gerek yoktu. Aşkları da yavaştan başlayacak gibi.
Bu arada müjdemi isterim Vatanım Sensin gelene kadar TV'den izleyeceğim. Ver Elini Aşk'ı bırakma kararı aldım sıkıcıydı dünkü bölümü. @denizz19 @xBUGRAx
Bunu söyleyeceğini tahmin etmiştim ama hiçbir diziyi reytingi düştü diye bırakmadım. Dün akşam VEA'yı izlerken sıkıldım, Bizim Hikaye'nin son bölümü de güzel olunca dayanamadım.Reytingi düştü diye mi?
Yoo sevdim hala da seviyorum. Zaten bunu da Vatanım Sensin gelene kadar izlerim sonra ne olur bilemiyorum.İyi yaparsın zaten senin de sevmediğin belliydi de burnun yere düşse almazdın
Vatanım Sensin geliyormuş sen hala bunu izliyormuşsunBunu söyleyeceğini tahmin etmiştim ama hiçbir diziyi reytingi düştü diye bırakmadım. Dün akşam VEA'yı izlerken sıkıldım, Bizim Hikaye'nin son bölümü de güzel olunca dayanamadım.
Yoo sevdim hala da seviyorum. Zaten bunu da Vatanım Sensin gelene kadar izlerim sonra ne olur bilemiyorum.
Bunu söyleyeceğini tahmin etmiştim ama hiçbir diziyi reytingi düştü diye bırakmadım. Dün akşam VEA'yı izlerken sıkıldım, Bizim Hikaye'nin son bölümü de güzel olunca dayanamadım.
Bölümün içeriği reytingleri doğrudan etkilemez ona göre Kayıtdışı'nın düşmesi lazımdı.İyi o zaman neden düştüğü de belli oldu VEA'nın.
Bölümün içeriği reytingleri doğrudan etkilemez ona göre Kayıtdışı'nın düşmesi lazımdı.
Yani mesela bölüm kötüdür ama gelecek hafta etkilenir genellikle. VEA'nın 3. bölümü iyiydi de bu hafta maç yüzünden düşmüş.2. bölüm daha iyi demişti @ozgur2113
Birazdan işler tozutacakBolum fena baslamadı Fikri yüzünden kadının bası belada
Ama evleneceklerTülay ve Tufan evli değilmiş bizde de.
Ama evlenecekler