eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 7

Benden bi hareket göremeyince kendi yaptı etiketi, kusuruna bakma :A:A

Hem de ne emek :ozur:
E kanaldaşız sonuçta. Benim için çok önemli değil ama Aserat mutlu oluyor reytingle :A:A

Dört gözle bekliyorum :hearteyes::hearteyes:
Aserat gözü doymayan biri zaten 15 reyting alsam niye 16 değil der :F

Okuyacak olan zaten okur, öyle yalandan okunmasının manası yok bence pek. Bunu demiştim sana :A
Ama uğraşacağım dedim, sen yapmasan birazdan gelip yapacaktım etiketleri :A
Dayanamadım. :A İstersen sen bir daha yap kimlerin diziyi takip ettiğini bilmiyorum çünkü. :A

Kanka tek etiketten anlamayan bir sürü üye var insan emeğini zorla da olsa okutmalı :A
O yüzden ikinci, en fazla 3. kez denerim. O da önceki bölümleri takip edenlere sadece. Fazlası zarar ve sinir bozucu oluyor :A

Dayanamadım. :A İstersen sen bir daha yap kimlerin diziyi takip ettiğini bilmiyorum çünkü. :A
Önce bu bi yatışsın, ondan sonra yaparım :F
Bak yine erteliyor dediğini duyar gibiyim :F

O yüzden ikinci, en fazla 3. kez denerim. O da önceki bölümleri takip edenlere sadece. Fazlası zarar ve sinir bozucu oluyor :A

Önce bu bi yatışsın, ondan sonra yaparım :F
Bak yine erteliyor dediğini duyar gibiyim :F
İşte bak benim görevim de bu yüzden zor insanları konuya bağlamak zor iş :A

Rezervasyon yapıyorum. Benim nickim FaJi ben bu senaryoyu okurum! :D

Sonunda okuma fırsatım oldu, yine güzel bölüm olmuş ama fazlasıyla karışık geldi, kim nedir anlamak çok zorluyor. Diğer bölümlere göre geçiş bölümü havasında olmuş, sonraki bölümlerde olayların daha netlik kazanacağını umuyorum :D eline sağlık @XanTier

Benim de yeni bir projem var Kanlı Ay rafa kalktı ama onun yerine daha değişik bir yapım geliyor. İlk bölümü bitti ama bu sefer final bölümünün noktasını atmadan yayınlamayı düşünmüyorum tabi :A İşin en zor kısmı isim bulmak, şimdilik ismi yok. :D

Sonunda okuma fırsatım oldu, yine güzel bölüm olmuş ama fazlasıyla karışık geldi, kim nedir anlamak çok zorluyor. Diğer bölümlere göre geçiş bölümü havasında olmuş, sonraki bölümlerde olayların daha netlik kazanacağını umuyorum :D eline sağlık @XanTier

Benim de yeni bir projem var Kanlı Ay rafa kalktı ama onun yerine daha değişik bir yapım geliyor. İlk bölümü bitti ama bu sefer final bölümünün noktasını atmadan yayınlamayı düşünmüyorum tabi :A İşin en zor kısmı isim bulmak, şimdilik ismi yok. :D
Rafa kalktı derken? :D

Teşekkür ederim, karışık olması elimde değil. Ben kafamda biraz kompleklestişirince böyle oluyor :D

Rafa kalktı neden peki? Birkaç bölümlük daha ömrü yok muydu zaten? Devam etsen keşke :(
Bence de stok yapmadan başlama :D

ismi dilemma olsun :A benim rahmetli eski adresim. Anlamıda ikilem :D