Kız yok bana az demen lazım yani çabucak geçer gider manasında![]()
Kız yok bana az demen lazım yani çabucak geçer gider manasında![]()
Yok burada da öyle söyle yanihee tmm e özelden ne anlatmaya çalışıyorum sana ya
8 puan fazladan eklemişim şunu sileyim
Sen ne şeytansındır 8 puan eksik koyarsın da 8 puan fazla koymazsın Şam şeytanı sincap seni8 puan fazladan eklemişim şunu sileyim![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim Kara biberimGüzel bir bölüm olmuşBana göre vazgeçmek daha kolay ama unutmak cidden çok zor.
Zaten Gakko'nun şu sözü benim düşüncelerimi özetlemiş. "Unutmak yıllarını alabilir ancak vazgeçmek bir anda olur."
Ellerine sağlıkAttım harikayı
@denizz19
Fikrini en iyi savunanı seçeceksin senin için önemli olanı değil hangi isim fikrini daha dirayetli savunmuş@denizz19 çok güzel olmuş çok bence unutmak daha zor ya![]()
Fikrini en iyi savunanı seçeceksin senin için önemli olanı değil hangi isim fikrini daha dirayetli savunmuş![]()
Yani Gakko diyorsunTamam adını unuttum şimdi unutmak daha zor diyen arkadaşı seçecem ben![]()
Yani Gakko diyorsun![]()
Teşekkür ederim beğenmene sevindim istersen beğenmeYine güzel bir bölümdü. Konu daha iyiydi ve biraz kısalması daha iyi olmuş. Aslında konu vazgeçmenin daha zor olduğunu savunan kişi için daha çok malzeme veriyor. Gakko da bu avantajı iyi kullanmış. "Unutmak yıllarını alabilir ancak vazgeçmek bir anda olur" cümlesi ve Can Yücel'den alıntı yapmasıyla fikrini güçlendirmiş.
Hakko da fena değildi ama arada o da vazgeçmenin daha zor olduğuna değinmiş gibi. Bu yüzden Gakko diyorum. Eline sağlık.@denizz19
Noolsun bea uğraşıyoruz boş durmaya devam.
İyi ki size vermemişim zaten zorla okutturuyoruz insanlara yeminle taşlarlardı biziNoolsun bea uğraşıyoruz boş durmaya devam.İş güç bulamadık bir türlü bekleyişteyiz.
Bizim konudan çok daha derin bir konu ama bunlar derine girmemiş hiç. Biz filozoflara verecektin ki bu konuyu sonra sabahlar olmasın oku oku bitmezdi.Ama yine de beğendim bölümü hem konu itibarıyla hem de yarışmacıların performansı fena değildi. Unutmak kesinlikle çok daha zordur ve böyle bir argümanı gereken yerlere gerektiği şekilde parmak basan Gakko gerçekten iyi savunmuş. Gakko diyorum.
Daha nasıl yapayım ne istiyorsun acabaEmeğine sağlık @denizz19
Yine eleştirim var
isimleri okadar yakın tutmuşsunki yine ve yeniden hangisi hangisiydi diye az tereddüt ettimNeyse gel gelelim yorumlarıma. Hakko çok konuşmuş ama boş konuşmuş. Bir sürü şey söylemiş ama dediklerini pek destekleyici şeyler değil. Çok konuşulunca öz konuşulduğunu sanmış olabilir. Gakko'da yeri gelince uzun konuşmuş ama dediklerini iyi savunmuş yani bu demek oluyorki oyumu Gakko kaptı
Bu kez aynı fikirde olduğum birisine gitti oy.
Ben anında vazgeçenlerdenim. Birinin hatasını gördüğüm an vazgeçerim. Sevgiymiş aradaki emekler önemsiz olur benim için. Karşımdaki kıymet bilmemişe yalla derimunutmakta kolay aslında. Zaman alır o kısım ama sonrasında aslında okadarda büyütülecek değer/duyguların olmadığını anlıyor insan. Araya mesafeler girip kopmuşsa insan demekki güçlü bir bağ yokmuş zamanında
![]()
haha yok be gözler zehir gibiDaha nasıl yapayım ne istiyorsun acabaen zıt renkleri seçiyorum bilerek senin gözlük vaktin gelmiş
![]()
Bak tabi yorumlara kim kime oy vermiş görhaha yok be gözler zehir gibiokadar mektep okuduk ve aylık 4-5 kurs kitapları okuyunca bile gözler sağlam kaldı
dur az yorumlara bi bakayım![]()