Hahahahaha ben anlarım, gerisini dont care 😉bizi ortaya çıkarmaya 1000 tane hogathanın büyüsü bile yetmez
bence sen filizin kardeşlerini seversin eee artık yaşlandın iyice genç parlak seversin orta yaşlı kadınlar gibi
Hahahahaha ben anlarım, gerisini dont care 😉bizi ortaya çıkarmaya 1000 tane hogathanın büyüsü bile yetmez
bence sen filizin kardeşlerini seversin eee artık yaşlandın iyice genç parlak seversin orta yaşlı kadınlar gibi
kanıt lazımHahahahaha ben anlarım, gerisini dont care 😉
daha genc kızım ben beebizi ortaya çıkarmaya 1000 tane hogathanın büyüsü bile yetmez
Hazal hiç de Feriha değildi saçmalama gayette Filiz olmuş rolüne oturmuştu .ssilk bölüm kısaymış youtubede 103 dk ben 85-90 dk de izledim
hazal yine feriha olmuş takdir ettim zorlamasının anlamı yoktu reha özcan tahminlerimin ötesinde bir performans sergilemiş harika tek kelimeyle barış krakteri garip biraz foyası ortaya çıkar elbet, kardeşlerden kiraz ve ismet favorim sonra filizin küçüğü, diğer ikisi çöp şu anlık ))
neyse kız @Çiğdem- orjinalinde gay olan çocuğu galiba bu dizide maço yapmışlar bir de patronunun kendinden 15 yaş büyük karısına yazıyor bence sen de öyle bir büyü yap da @Thequeer ve @Yiğitt i uyarla
Hoca hoca Mekke'de lubunya lubunyayı nerede görse tanırmışkanıt lazım
Bir şans ver bence. Evet VS'nin rakibi ama en azından kaliteli bir rakip.Aslında tanıtım biraz hosuma gitmişti ama çağatayı görünce ve vatanım sensinin rakibi olunca antisi oldum
Bir şans ver bence. Evet VS'nin rakibi ama en azından kaliteli bir rakip.
Hala deneme sürecindeyim.Beğenmiş de seyirci de toplarmış dizimize.
Beğendiğini hepimiz biliyoruz kandıramazsın biziHala deneme sürecindeyim.
Emin olmam lazım.Beğendiğini hepimiz biliyoruz kandıramazsın bizi
arkanı dön kaç ayoll bu zibidinin şarkısıyla yapılan dizi izlenmez kıraç dizileri izleHiç beğenmedik.
Barı kahvehaneye çevirmişler. Bari gazinolu türkülü bir şey yapsalardı
Zaten karşıma çıkınca kapatıyorum bu diziyi. Dizini Adını Feriha Koydum Vol2 yapsalar bence daha iyi olur.arkanı dön kaç ayoll bu zibidinin şarkısıyla yapılan dizi izlenmez kıraç dizileri izle
vatanım sensin izle fark atacaz zaten bunlaraZaten karşıma çıkınca kapatıyorum bu diziyi. Dizini Adını Feriha Koydum Vol2 yapsalar bence daha iyi olur.
Türk dizisi izlemiyorum. Kalp Atışına bakacaktım ama sevdiğim sarı saçlı oyuncuyu öldürünce o diziden de soğudum.vatanım sensin izle fark atacaz zaten bunlara
kenanın dizisini kaçırma sevdiğin oyunlarıda topladık @YiğittTürk dizisi izlemiyorum. Kalp Atışına bakacaktım ama sevdiğim sarı saçlı oyuncuyu öldürünce o diziden de soğudum.
Dislike geldiğine göre yorumlarımızın bir kez daha haklı olduğuna inandım. Bu diziyi görünce arkamıza bakmadan koşmak lazım evet.kenanın dizisini kaçırma sevdiğin oyunlarıda topladık @Yiğitt