Senin karakterin pasif kaldı son bölümlerde evet ama 3. sezonda yeniden sükse yapabilir.Göz attım ben, baktım yokum direk çıktım herkesin yaptığı gibi![]()
Benden açık sözlüsünü bulamazsın![]()
sükse yapmakSenin karakterin pasif kaldı son bölümlerde evet ama 3. sezonda yeniden sükse yapabilir.![]()
10 bölüm alkolle olan münasebetinle iyi ilgi gördün ama o konu bayatladı artık sana taciz sahnesi yazacağım.sükse yapmak
- 1.
başarı kazanmak.- 2.
ilgi çekmek, ilgi çekecek bir durum yaratmak.
Hmmm bekliyorum o zaman
@berkann ı koyma da10 bölüm alkolle olan münasebetinle iyi ilgi gördün ama o konu bayatladı artık sana taciz sahnesi yazacağım.![]()
Beni taciz etmek istemediğin için sana şükranlarımı sunuyorum
Yanlış anlamadıysam burda taciz edilen sen oluyorsun.
Beni taciz etmek istemediğin için sana şükranlarımı sunuyorum![]()
Bundan sonra Sihirli Hayatlar'a yorum yapmayacağım o zaman.Atmaya çalıştım atamadım sucuk gibi terledim
Atmış iz harika ya basîp beğeni gelmiş bir anda ona geçti terliyken ipad den den esen bir zor işBundan sonra Sihirli Hayatlar'a yorum yapmayacağım o zaman.![]()
İşte bu yüzden kötü olarak kalacaksın.Gece okurum diyorum hep ama ya unutuyorum ya da üşeniyorum![]()
Valla attın attın atamazsan bir daha hiçbir dizine benden destek yok.Atmış iz harika ya basîp beğeni gelmiş bir anda ona geçti terliyken ipad den den esen bir zor iş
Bilgisayarı açığım halledicemİşte bu yüzden kötü olarak kalacaksın.
Valla attın attın atamazsan bir daha hiçbir dizine benden destek yok.![]()
Bekliyorum gün içinde yine hatırlatırım.Bilgisayarı açığım halledicem