Bizim dizinin yeni bölümüne de bir baksan sana zahmet.Hak eden kazandı. Show'a tebrikler.
ayy bu fil dizisi net dizisi değilmi cnm showda da tekrarı falanmı verdilerFinalde iki Show dizisi, kendimizle yarıştık resmen. Bizim yılımız oldu 2017.
Tebrikler İçerde.
Gelecek yıl internette yayınlandıktan sonra Show TV'de verecekler o yüzden.ayy bu fil dizisi net dizisi değilmi cnm shordada tekrarı falanmı verdiler
tvde verilirse daha iyi olur tabi millet para veriyormuş biz beleş bakalım @YiğittGelecek yıl internette yayınlandıktan sonra Show TV'de verecekler o yüzden.
PuhuTV ücretsiz yayınlıyor yani şu an da para ödemeden açıp izleyebilirsin.
eee bunlar paralı izliyoruz diye hava atıyorlardıPuhuTV ücretsiz yayınlıyor yani şu an da para ödemeden açıp izleyebilirsin.
İki tane platform var BluTV aylık 10 TL. İçinde yerli-yabancı diziler, belgeseller falan var. Masum'u izlemek için de para lazımdı. Puhu'da eski-yeni diziler, Yeşilçam filmleri var ve ücretsiz.eee bunlar paralı izliyoruz diye hava atıyorlardı
aaa şuan ben beleş izleyebiliyorsam eğer paralı izleyenler enayi yerine çok pardon düşüyorlar sanırımİki tane platform var BluTV aylık 10 TL. İçinde yerli-yabancı diziler, belgeseller falan var. Masum'u izlemek için de para lazımdı. Puhu'da eski-yeni diziler, Yeşilçam filmleri var ve ücretsiz.
Puhu'yu herkes ücretsiz izliyor zaten. BluTV'nin içeriği daha geniş.aaa şuan ben beleş izleyebiliyorsam eğer paralı izleyenler enayi yerine çok pardon düşüyorlar sanırım
aaa şimdi doğru anladıysam blu tvde bedava olan şeyi phudan paralı izlediler öylemiPuhu'yu herkes ücretsiz izliyor zaten. BluTV'nin içeriği daha geniş.
Hayır Masum BluTV'nin kendi dizisiydi başka yerde yok. Gerçi ben de başka bir siteden ücretsiz izlemiştim. Bir de çeşitli yabancı diziler var diğer sitelerden kaldırıyor ki insanlar sadece oradan izlesin.aaa şimdi doğru anladıysam blu tvde bedava olan şeyi phudan paralı izlediler öylemi
ama parasız izleseler hava atamazlardı
BluTV kalitesiyle puhuyu bir mi tutuyorsun?aaa şuan ben beleş izleyebiliyorsam eğer paralı izleyenler enayi yerine çok pardon düşüyorlar sanırım
BluTV kalitesiyle puhuyu bir mi tutuyorsun?
aa ikisindende anlamıyorum zaten aserat anlatınca biraz anlar gibi oldumHayır Masum BluTV'nin kendi dizisiydi başka yerde yok. Gerçi ben de başka bir siteden ücretsiz izlemiştim. Bir de çeşitli yabancı diziler var diğer sitelerden kaldırıyor ki insanlar sadece oradan izlesin.
Aynı şekilde Fi de Puhu'nun dizisi başka bir yerde yok. Ücretli olan BluTV, ücretsiz olan PuhuTV.
PuhuTV de youtube gibi, gayet iyi. Reklam oluyor biraz ama o artık Youtubeda da var.aa ikisindende anlamıyorum zaten aserat anlatınca biraz anlar gibi oldum
ahh şu dizileri youtubeden izlemek gibisi yok bu kanallar yüzünden oraya yüklenmiyor
AA ben dizi izleyemiyorum oradan yaa ileri sarınca hemen donuyorPuhuTV de youtube gibi, gayet iyi. Reklam oluyor biraz ama o artık Youtubeda da var.
PuhuTV ücretsiz yayınlıyor yani şu an da para ödemeden açıp izleyebilirsin.
eee bunlar paralı izliyoruz diye hava atıyorlardı
Hahah Fil dizisi. @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxxayy bu fil dizisi net dizisi değilmi cnm showda da tekrarı falanmı verdiler
Hahah Fil dizisi. @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx
Mart ayından itibaren Show TV'de yayınlanacak evet.
@Çiğdem- iyice kara cahil oldu. 😱AA ben dizi izleyemiyorum oradan yaa ileri sarınca hemen donuyor
türk dizisi sarmadan izlenmiyorki