Memnun oldum.Aynen bizim olayimiz komediama bu dizi icin de yine komiktik
![]()
Aynen benim![]()
Memnun oldum.Aynen bizim olayimiz komediama bu dizi icin de yine komiktik
![]()
Aynen benim![]()
Maalesef öyle.
neden malesef neticede forumda iktidar bizizMaalesef öyle.![]()
Maalesef öyle.![]()
Aslinda siz tam ruh ikizisiniz iyi anlasmaniz lazimneden malesef neticede forumda iktidar biziz@yatutarsa da emre sonra @emreemreu vardı , @emree-29 var, bir emre daha vardı
bu arada @Çiğdem- emreler oalrak seni sevmiyoruz ve forumda istemiyoruz defolup gidermisin
Gelmişken okusan ya bölümleri.neden malesef neticede forumda iktidar biziz@yatutarsa da emre sonra @emreemreu vardı , @emree-29 var, bir emre daha vardı
bu arada @Çiğdem- emreler oalrak seni sevmiyoruz ve forumda istemiyoruz defolup gidermisin
Bu gece sakin kafa ile okuyacağım.Şu bölümü oku artık.![]()
Akşam oldu zaten. Bir de unutursan yarına kalır o da reytinglere işlenmez.Bu gece sakin kafa ile okuyacağım.![]()
24:00 'ı geçirmemeye çalışacağım.Akşam oldu zaten. Bir de unutursan yarına kalır o da reytinglere işlenmez.![]()
Diziyi yazmaktan çok gifleri bulmak için daha çok zaman harcıyorum her bölüm. Ama filmden direkt kesmiyorum çeşitli sitelerde var.Ben haftalarca bir bölüm yazmaya üşenirken sen üstüne gif ve uyarlamayla büyük emek veriyorsun, tek tek filmden kesmek, yüklemek vb bu azmine hayranım tekrardan emeğine sağlık @Aserat
Son kısım üzücü olmuş. Geçen bölümkü kadar eğlendirici değildi ama yine de güzel bölümdü.
Serhan: (telsizle konuşarak) İstanbul hala güvenli mi?
Makinist Harun: Maalesef hala iletişimi sağlayamadık.
Kalp de atarsan çok makbule geçer.Ahaha sonunda gözükmüşüm.
Yine bölüm güzel olmuş.Ellerine sağlık.
Bölümün sonu üzücü bitti bakalım haftaya ne olacak. @Aserat
Ben yorumladım bölümü 7.mesajda yorumumSenin de yorumunu bekliyorum hazır buradayken.@turkuazz
Kızlara bile bu kadar kalp atmıyorum değerini bil.Kalp de atarsan çok makbule geçer.![]()
Doğru ya unutmuşum. Teşekkürler hatırlatma için.Ben yorumladım bölümü 7.mesajda yorumum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi