Sonucu bildirsene bakalım aynı uğursuzluk olacak mı? .ssve senin açtığın senaryolarda büyük takımlar kaybediyor bu defa gs nin maçı var
valla bende konu açınca büyük takımlar kaybediyorSonucu bildirsene bakalım aynı uğursuzluk olacak mı? .ss
Gelecek hafta Hande'den var zaten bir kadın gece 4 defa duş alıyorum demişti.Hande'nin izdivaçında da kaç olay olduydu.Program kısmı iyiydi dizi yapamadılar.
![]()
1. bölüm burda kanke.Güzel olmuş. @mrt-06 Ben ilk bölümünü görmeden 2.'ye geldim bir ara 2. bölüme de bakarım.
Çoğu bildiğim şeylerdi. Bence en efsanesi Flash TV Melek ve Saba Tümer'in potları.![]()
![]()
Bu çok iğrenç yaaa her gördüğümde miğdem bulanıyorhhaha aaa canlı izlemiştim mehmet ali bölümünü o programını izliyorduk malesef
allah belalarını vermesin bu nedir ayoll tövbe tövbe hahaha![]()
![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
Ben de canlı izlemiştim üstelik ailecek sofrada yemek yiyorduk.hhaha aaa canlı izlemiştim mehmet ali bölümünü o programını izliyorduk malesef
allah belalarını vermesin bu nedir ayoll tövbe tövbe hahaha![]()
![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
Ben de canlı izlemiştim üstelik ailecek sofrada yemek yiyorduk.
@Forumdash ve @xemrexxx siz de bakın bu programa her hafta TV efsanlerini paylaşıyorum.![]()
hhahhaha tnt bu adam yüzünden battı zatenBu çok iğrenç yaaa her gördüğümde miğdem bulanıyor![]()
Ben de canlı izlemiştim üstelik ailecek sofrada yemek yiyorduk.
@Forumdash ve @xemrexxx siz de bakın bu programa her hafta TV efsanlerini paylaşıyorum.![]()
Yürüyen Ölüler etiketini kullanıyorum onu takip etmiyorsun diye etikette yoktun. :/Etiketlememişsin neyine bakim
:
Yeni progrmlarına seyirci çekme çaban yok galibaYürüyen Ölüler etiketini kullanıyorum onu takip etmiyorsun diye etikette yoktun. :/
Biz bize yetiyoruz.Yeni progrmlarına seyirci çekme çaban yok galibaolan kitleyle devam diyorsun
![]()