hhaha aaa canlı izlemiştim mehmet ali bölümünü o programını izliyorduk malesef
allah belalarını vermesin bu nedir ayoll tövbe tövbe hahaha![]()
![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
Keşke görmese bilmeseydim.
Çok iğrenç salamdan soğudum
hhaha aaa canlı izlemiştim mehmet ali bölümünü o programını izliyorduk malesef
allah belalarını vermesin bu nedir ayoll tövbe tövbe hahaha![]()
![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
YÖk saol kalsınBiz bize yetiyoruz.Ah keşke YÖ'yü takip etseydin.
![]()
Neden ya sen fantastik dizi severdin takip etmemen ilginç.YÖk saol kalsınsabit kitlenle sana mutluluklar. Programını durum güncellememlede hep eleştir yağmuruna tututp "cik cik"licem
![]()
aa demek videoları izlemiyorsunuz ayoll sayemde can alıcı yeri gördünüz @Forumdash @sokak sanatiKeşke görmese bilmeseydim.
Çok iğrenç salamdan soğudum![]()
Hayır @sokak sanati tek tek izleyip yorumladı.aa demek videoları izlemiyorsunuz ayoll sayemde can alıcı yeri gördünüz @Forumdash @sokak sanati@mrt-06 a yardımcı olmuş oldum
![]()
Ben hiç öyle salam yada sosis görmemiştimHayır @sokak sanati tek tek izleyip yorumladı.Aslında koca bir sosise benziyor o. .ss
Belki paketli gördüğün için hatırlamamışızdır. Şöyle aratınca hatırladım.Ben hiç öyle salam yada sosis görmemiştim![]()
![]()
![]()
Açık paketsiz görününce iğrenc görünüyor @sokak sanati @Forumdash haklıBelki paketli gördüğün için hatırlamamışızdır. Şöyle aratınca hatırladım.
![]()
Tabi ki de trollük yapcamNeden ya sen fantastik dizi severdin takip etmemen ilginç.O manada dememiştim yani buna etiketleyeceğim artık.
O ne öyle Twitter'daki troll hesaplar gibi. .ss
aa demek videoları izlemiyorsunuz ayoll sayemde can alıcı yeri gördünüz @Forumdash @sokak sanati@mrt-06 a yardımcı olmuş oldum
![]()
Biliyordum! Biliyordum! @XanTier'in reytingleri şişirme olduğunu biliyordum! İşte kanıtlandı mesajınla.Tabi ki de trollük yapcam@XanTier 'dan para alıyorum
en guzel program onun dizisi, onun hikayesi bir başka... forumun en kaliteli işi (yarın saat 10da yatır paramı hesabıma @xantier
)
Yok kız izlemedim hepsini biliyorum zatenizlesem bile malinin videosunu izlemezdim öyle iğrenç
![]()
Bu olayı ifşa etmeliydim tam sırasında magazini patlatayım dedimBiliyordum! Biliyordum! @XanTier'in reytingleri şişirme olduğunu biliyordum! İşte kanıtlandı mesajınla.![]()
aa demek videoları izlemiyorsunuz ayoll sayemde can alıcı yeri gördünüz @Forumdash @sokak sanati@mrt-06 a yardımcı olmuş oldum
![]()
saba tümerde hülya avşara özendiği dönemlerYok ben izledim seninle muhabbet dönsün diye yazdım onu.
Akşam boş vaktim vardı denk geldi iyi güldüm. Erol beyde efsane. En çok ben deyince kopuyorum![]()
Bu hafta yağlama işini daha iyi yapmışsın, hemen gönderiyorum. Sabah mesai saatinde gelir paran. %40 zam yaptım hatta bu hafta @mrt-06'a nispet yapma payı olaraktanTabi ki de trollük yapcam@XanTier 'dan para alıyorum
en guzel program onun dizisi, onun hikayesi bir başka... forumun en kaliteli işi (yarın saat 10da yatır paramı hesabıma @xantier
)
Yok kız izlemedim hepsini biliyorum zatenizlesem bile malinin videosunu izlemezdim öyle iğrenç
![]()
Okumadın hala Sözcük Oyunu'nu.Bu hafta yağlama işini daha iyi yapmışsın, hemen gönderiyorum. Sabah mesai saatinde gelir paran. %40 zam yaptım hatta bu hafta @mrt-06'a nispet yapma payı olaraktan![]()
Ayyyy, bi bırak peşimi yaOkumadın hala Sözcük Oyunu'nu.![]()
Bari kalp at sonra ne yaparsan yap.Ayyyy, bi bırak peşimi ya![]()
Okuyacağım. Okuyunca atıcam dedim yaBari kalp at sonra ne yaparsan yap.![]()
Neyse daha 2 gün var sıkıştırmayayım fazla.Okuyacağım. Okuyunca atıcam dedim ya![]()