TVen Unutulmayan Anlar 2. Bölüm

hhaha aaa canlı izlemiştim mehmet ali bölümünü o programını izliyorduk malesef :F

allah belalarını vermesin bu nedir ayoll tövbe tövbe hahaha :F :F :F
nW8VrM.png

@sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06

Keşke görmese bilmeseydim.:(
Çok iğrenç salamdan soğudum:(

YÖk saol kalsın :A sabit kitlenle sana mutluluklar. Programını durum güncellememlede hep eleştir yağmuruna tututp "cik cik"licem :A
Neden ya sen fantastik dizi severdin takip etmemen ilginç. :A O manada dememiştim yani buna etiketleyeceğim artık. :F O ne öyle Twitter'daki troll hesaplar gibi. .ss

Neden ya sen fantastik dizi severdin takip etmemen ilginç. :A O manada dememiştim yani buna etiketleyeceğim artık. :F O ne öyle Twitter'daki troll hesaplar gibi. .ss
Tabi ki de trollük yapcam :A @XanTier 'dan para alıyorum :A en guzel program onun dizisi, onun hikayesi bir başka... forumun en kaliteli işi (yarın saat 10da yatır paramı hesabıma @xantier:A)

aa demek videoları izlemiyorsunuz ayoll sayemde can alıcı yeri gördünüz @Forumdash @sokak sanati :A @mrt-06 a yardımcı olmuş oldum :F

Yok kız izlemedim hepsini biliyorum zaten :F izlesem bile malinin videosunu izlemezdim öyle iğrenç:T:

Tabi ki de trollük yapcam :A @XanTier 'dan para alıyorum :A en guzel program onun dizisi, onun hikayesi bir başka... forumun en kaliteli işi (yarın saat 10da yatır paramı hesabıma @xantier:A)

Yok kız izlemedim hepsini biliyorum zaten :F izlesem bile malinin videosunu izlemezdim öyle iğrenç:T:
Biliyordum! Biliyordum! @XanTier'in reytingleri şişirme olduğunu biliyordum! İşte kanıtlandı mesajınla. :Z

Biliyordum! Biliyordum! @XanTier'in reytingleri şişirme olduğunu biliyordum! İşte kanıtlandı mesajınla. :Z
Bu olayı ifşa etmeliydim tam sırasında magazini patlatayım dedim :A @Harunnn60 magazin konusunda lütfen bu ifşamı manşetten büyük puntolarla yayınla :fff şok şok şok., flash flash flash diye :F hatta son dakika konusu aç:F

Bu hafta yağlama işini daha iyi yapmışsın, hemen gönderiyorum. Sabah mesai saatinde gelir paran. %40 zam yaptım hatta bu hafta @mrt-06'a nispet yapma payı olaraktan :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy