TVen Unutulmayan Anlar 2. Bölüm

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Melek Subaşı - Kuş Sorunu ve Milli Olma muhabbeti şahaneydi :F

Her hafta Türk televizyonlarında unutulmaz anları sizlerle paylaşacağım, isyanlardan, tokatlara, bayılmalardan kavgalara. İşte ikinci bölümdeki 5 unutulmayan an;

"DOĞUM TARİHİM MUŞ"
Flash TV'de yayınlanan Yalçın Çakır'ın yalan testi programında Türk televizyonlarının efsane program katılımcısı Melek Subaşı sorulara verdiği cevaplarla absürdlükte sınır tanımadı. Yalan testinde elektirik çarpması, doğum tarihinin Muş olduğunu söylemesi unutulmayan anlardandı.

"BEN SAKSI DEĞİLİM!"
Erol Büyükburç'un şarkı yarışmasında söz hakkı verilmediğini düşünerek sunucuya patlaması ve "Ben saksı değilim!" diyerek feryat etmesi uzun yıllar konuşuldu.

MEHMET ALİ ERBİL'İN SALAMI

Mehmet Ali Erbil'ın yıllar önce TNT'de yaptığı programda eline büyük bir salam alarak stüdyodakilere yedirmesi olay oldu, yaşanan bu "salam" olayından sonra programa RTÜK tarafından ağır ceza verildi.

KUŞLARA MERAKLI TEYZE
Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında aday olan Müjdat hanım gelen talibinin yaşına takılarak olumsuz yorumlar yapmaya başladı, Zuhal Topal'ın neden istemiyorsun sorusu üzerine Müjdat Hanım Zuhal Topal'ın yanına giderek "kuş" sorununu dile getirdi. Söyledikten sonra ise Zuhal Topal şok oldu.

"KAÇ YAŞINDA MİLLİ OLDUN?"
Saba Tümer'in gece programına konuk olan usta futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'e "Kaç yaşında milli oldun?" diye soran Tümer, kahkaha krizine girdi. Dilmen soru karşısında ne diyeceğini şaşırdı.

Yine güzel bölüm olmuş özellikle ben saksı değilim unutulmayacak bir klasik. Erol Büyükburç'a Allah rahmet eylesin. :(

Eline sağlık. :D @mrt-06

Müjdat Hanım efsaneydi. Beni Gülse Birsel'e benzetiyorlar demişti ekrana fotoğrafını koymuşlardı. :F Zuhal'ın mutlu zamanları. :A @mrt-06

Memoş canlı yayında bunları yaptı şimdi banttan bile yapamıyor espri. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy