Umarım artık bir şeyler somutlaşmış olur, ama çok kolay değil. O yüzden öyle 2 haftada falan gelme, pek bir şey değişmiş olmaz
Teşekkür ediyorum Sıgatçım
Evet, yine tonla soru işareti barındıran, rüyada da gerçekte de bilinmeyenleri içeren bir bölüm. Mesela hep onu daha çok sevdin dediği kişi kim? Bilemiyoruz
Fotoğraf makinesi pek gizemli bir şey değil, hatta bu bölümde açıkladım sayılır onu. Parmaklar yakın zamanda açığa kavuşmaz gibi maalesef
Başından beri aynı şeyi diyorum belki, ama kendi Word dosyamdan bahsedecek olursam, daha 11. sayfadayım. en az 50 sayfa olmasını öngörüyorum, ki 11. sayfada bazı şeylerin cevabının olmaması çok da garip sayılmaz bence. Bazı şeyleri son sayfaya kadar saklamam lazım ki 25. sayfada açıklarsam gerisini okutacak etmenler bulmam lazım. Ayrıca bu son sayfaları daha da merak ettirecek şeyleri ortalarda değil de başlarda ortaya çıkarmak daha çok meraka sokuyor insanı diye düşünüyorum, o sebeple başta biraz soru işareti bombardımanına maruz kaldınız
Yani inşallah planladığım gibi ilerler, sonradan cozutursam çok üzülürüm
Abartma
Müzikle birlikte okuduysan daha güzel gelmesi lazım, biraz gerilmen lazım. Ki bu bölüm geçiş bölümünden ziyade bazı şeyleri bağlayacak bir bölüm. O yüzden keşke baştan okusaydın bütün bölümleri
Ben onu cesaretle bağdaştırmamıştım yazarken. İnsana mutluluğu da acıyı da tanıdığı insanlar verir, yabancılar değil. Ama en büyük acıyı en sevdiği insanlar verebilir, o yüzden tehlikeli olan ve sana zarar verecek olan şey önce kendisini sevdirir ve güven verir. Sen öteki türlü düşünmüşsün, ama haklısın, cümlenin kuruluşu biraz onu andırıyor gibi. Amatör yazar hataları
Makine gerçekte var, ama gerçekte kullanılmıyor sadece rüyalarda var şu anda.
Sokak lambası sadece rüyada.
Başparmaklar sadece gerçekte.
Güzel bir üçlü kurdum bence
Daha fazla açıklama için Sıgata yazdığımı oku