TVen Yürüyen Ölüler 15. Bölüm

Güvenli bölgede ne fantezik şeyler yazdım güvenli bölge bölümünde yani 16. bölümde 5 yeni karakter geliyor. :A

Hayır o @Çiğdem-'in özel gücünden dolayı sinirlenip vurunca uçuruyor sana da vursa aynısı olabilir yani. :A

Bully yanmamıştı çıktı ya. :F

Ama şurayı bir feryat eder gibi, ağlarmış gibi okusana. :T

"vadikızı: Kuzucum kıyamam sana... (Bağırır)"

Yok kız sen biliyorsun güçlerini onu yazmıştım ya siz hamile yorumu yapmıştınız "bazı değişiklikler hissediyor" diye. :F

Bana vursa uçmazdım benim canavar karakterime ters. Yapamaz yani ben güçlüyüm.:A

Kim katılıyor diziye. İsim Verde reyting kassın onlarda.:A

Bence çok yapmacık yazmışsın. Sevemedim zaten hep aynı cümleler bence onunda miadı doldu:A

Bana vursa uçmazdım benim canavar karakterime ters. Yapamaz yani ben güçlüyüm.:A

Kim katılıyor diziye. İsim Verde reyting kassın onlarda.:A

Bence çok yapmacık yazmışsın. Sevemedim zaten hep aynı cümleler bence onunda miadı doldu:A
Evet süper kahraman dizilerde nasıl kahramanlar dayak yeyip küçük düşmüyorsa maalesef sana da öyle sahne yazamayız. :A

Billy Kane, @MayısKralı, @Aserat, @xBUGRAx, @Tolstoyevski dahil oluyor 16. bölümle birlikte ve isim veremeyeceğim biri daha. :A

Karakteri öyle ama yorumuna saygı duyarım. :D

hahah harunda kıymetimi bilmesin gebermiş hala bana trip atma derdinde :A :A :A
Harun'un tribi tatlı trip. :A

Evet süper kahraman dizilerde nasıl kahramanlar dayak yeyip küçük düşmüyorsa maalesef sana da öyle sahne yazamayız. :A

Billy Kane, @MayısKralı, @Aserat, @xBUGRAx, @Tolstoyevski dahil oluyor 16. bölümle birlikte ve isim veremeyeceğim biri daha. :A

Çok sevindim. :Z Eline sağlık güzel bölümdü. destere'nin hava yolculuğu iyiydi. :A Merakla bekliyoruz güvenli bölgeyi. :A @mrt-06

Buğra giriyor bence.:A @xBUGRAx gibi bi potansiyeli kaçırmazsın. Umarım beni 2. Sırada ki isimle muhatap etmezsin. @Çiğdem- bi şey olursa onu sen hallet:A yada @dizi kolik aşkısı halleder.:Z