TVen Yürüyen Ölüler 15. Bölüm

Ay kim eleştiriyormuş gayet de eğlenceli oluyor özellikle destere'nin panik halleri, o kekeme konuşması falan süper :F
Kekeme olayı hep güldürür dizilerde, kullanmam iyi olmuş. :F Belki ilerde oyuncu olursan sen de kekeme bir rol olursun. :A

Ay kim eleştiriyormuş gayet de eğlenceli oluyor özellikle destere'nin panik halleri, o kekeme konuşması falan süper :F
Teşekkürler. :bhr:

O üçlü sahneleri güzel oluyor cidden ama fazla yazınca da eleştiri alıyorum. :A
bizim olduğumuz yerde eğlence eksik olmaz fantastik dörtlü olduk :F :F :F @sokak sanati @dizi kolik

@ozgur2113 de gelsin gümüş sörfcü gibi 5.ci olsun çok değişik bir takım olruruz :F

Sana demiştim en kötü izdivaça çıkıp ordan şöhret olursun diye bak. :A

Halkın favori izdivaç adayları olabilirler ama oyuncu olamazlar. :T:
Doğru diyorsun valla cidden en sonunda oraya başvuracam :A Oyuncu olmak için Acun ve İzdivaç'a çıkmak şart oldu :F

Kız abla birlikte de yazabiliriz bir dizi. :A

İşte gerçek oyuncu. :bhr: Gidip Solmaz'la Kaan'ı ekrana çıkarsın bu kanal yöneticileri. :F
Oda olur birgün cnm :A bakalım şu diziyi bir yazayımda :A

ilk dizi deneyimim başarılı geçmişti bakalım sahalara dönüş nasıl olacak :A

Yine güzel bölüm olmuş emeğine sağlık. Gelecek bölüme rolüm için şöyle bir baktım da komikti. Neyse detayları yayınlanınca veririm. :A @mrt-06

@Çiğdem-'in sahneleri gerçekten komik eğleniyorum okurken. Bir de geçen bölüm @XanTier gösterilmişti ama kaybolmuş ortalıktan. :A

Doğru diyorsun valla cidden en sonunda oraya başvuracam :A Oyuncu olmak için Acun ve İzdivaç'a çıkmak şart oldu :F
3. bölüme bir gelsen diyorum iflahım kurudu çağırmaktan. :A

Oda olur birgün cnm :A bakalım şu diziyi bir yazayımda :A

ilk dizi deneyimim başarılı geçmişti bakalım sahalara dönüş nasıl olacak :A
Kadın Eli Değince, unutmadım evet. :A Çalışmalara başla bence artık. :F

Yine güzel bölüm olmuş emeğine sağlık. Gelecek bölüme rolüm için şöyle bir baktım da komikti. Neyse detayları yayınlanınca veririm. :A @mrt-06

@Çiğdem-'in sahneleri gerçekten komik eğleniyorum okurken. Bir de geçen bölüm @XanTier gösterilmişti ama kaybolmuş ortalıktan. :A

Teşekkürler. :bhr: Sana kaç kez dedim okuma diye üstelik ham haliydi o. :F

O kaybolma değil, yabancı dizilerde de işleyiş böyle. :A

Bölümü okuman güzel ama özgürüde bir yandan konudan almaya çalısıyorsun :A @mrt-06

Bakılacak çok şey var sorry :F Gelirim birazdan :A