Kekeme olayı hep güldürür dizilerde, kullanmam iyi olmuş. Belki ilerde oyuncu olursan sen de kekeme bir rol olursun.Ay kim eleştiriyormuş gayet de eğlenceli oluyor özellikle destere'nin panik halleri, o kekeme konuşması falan süper
Kekeme olayı hep güldürür dizilerde, kullanmam iyi olmuş. Belki ilerde oyuncu olursan sen de kekeme bir rol olursun.Ay kim eleştiriyormuş gayet de eğlenceli oluyor özellikle destere'nin panik halleri, o kekeme konuşması falan süper
Hele bi olayım da ben her türlü oynarımKekeme olayı hep güldürür dizilerde, kullanmam iyi olmuş. Belki ilerde oyuncu olursan sen de kekeme bir rol olursun.
Hayat adamı rolü olsa dahi mi?Hele bi olayım da ben her türlü oynarım
Ay kim eleştiriyormuş gayet de eğlenceli oluyor özellikle destere'nin panik halleri, o kekeme konuşması falan süper
bizim olduğumuz yerde eğlence eksik olmaz fantastik dörtlü olduk @sokak sanati @dizi kolikTeşekkürler.
O üçlü sahneleri güzel oluyor cidden ama fazla yazınca da eleştiri alıyorum.
Aslında senin yazacağın fantastik dizi bu ekiple olsun işte süper olur.bizim olduğumuz yerde eğlence eksik olmaz fantastik dörtlü olduk @sokak sanati @dizi kolik
@ozgur2113 de gelsin gümüş sörfcü gibi 5.ci olsun çok değişik bir takım olruruz
sizleri toplayıp koyarımAslında senin yazacağın fantastik dizi bu ekiple olsun işte süper olur.
TVen'deki yani.
Kız abla birlikte de yazabiliriz bir dizi.sizleri toplayıp koyarım
İşte gerçek oyuncu. Gidip Solmaz'la Kaan'ı ekrana çıkarsın bu kanal yöneticileri.Sanat için soyunanlardanım kurallarım yok benim
Kız ne güzel dedin efso ekip oluruz
Sanat için soyunanlardanım kurallarım yok benimHayat adamı rolü olsa dahi mi?
Kız ne güzel dedin efso ekip oluruzbizim olduğumuz yerde eğlence eksik olmaz fantastik dörtlü olduk @sokak sanati @dizi kolik
@ozgur2113 de gelsin gümüş sörfcü gibi 5.ci olsun çok değişik bir takım olruruz
Aa öyle deme ama onlar halktan oyuncularKız abla birlikte de yazabiliriz bir dizi.
İşte gerçek oyuncu. Gidip Solmaz'la Kaan'ı ekrana çıkarsın bu kanal yöneticileri.
Sana demiştim en kötü izdivaça çıkıp ordan şöhret olursun diye bak.Aa öyle deme ama onlar halktan oyuncular
Doğru diyorsun valla cidden en sonunda oraya başvuracam Oyuncu olmak için Acun ve İzdivaç'a çıkmak şart olduSana demiştim en kötü izdivaça çıkıp ordan şöhret olursun diye bak.
Halkın favori izdivaç adayları olabilirler ama oyuncu olamazlar.
Aynen öyle, ne yapacan Ankara'da oyunculuk okuyup işte kolay yoldan oyunculuk.Doğru diyorsun valla cidden en sonunda oraya başvuracam Oyuncu olmak için Acun ve İzdivaç'a çıkmak şart oldu
Oda olur birgün cnm bakalım şu diziyi bir yazayımdaKız abla birlikte de yazabiliriz bir dizi.
İşte gerçek oyuncu. Gidip Solmaz'la Kaan'ı ekrana çıkarsın bu kanal yöneticileri.
3. bölüme bir gelsen diyorum iflahım kurudu çağırmaktan.Doğru diyorsun valla cidden en sonunda oraya başvuracam Oyuncu olmak için Acun ve İzdivaç'a çıkmak şart oldu
Ben de konservatuar hayalleri kuruyorum saf saf Ne gerek var sürünmeye Kendimi rezil ederim biraz sonra ünlü olurumAynen öyle, ne yapacan Ankara'da oyunculuk okuyup işte kolay yoldan oyunculuk.
Kadın Eli Değince, unutmadım evet. Çalışmalara başla bence artık.Oda olur birgün cnm bakalım şu diziyi bir yazayımda
ilk dizi deneyimim başarılı geçmişti bakalım sahalara dönüş nasıl olacak
Teşekkürler. Sana kaç kez dedim okuma diye üstelik ham haliydi o.Yine güzel bölüm olmuş emeğine sağlık. Gelecek bölüme rolüm için şöyle bir baktım da komikti. Neyse detayları yayınlanınca veririm. @mrt-06
@Çiğdem-'in sahneleri gerçekten komik eğleniyorum okurken. Bir de geçen bölüm @XanTier gösterilmişti ama kaybolmuş ortalıktan.
3. bölüme bir gelsen diyorum iflahım kurudu çağırmaktan.
Bölümü okuman güzel ama özgürüde bir yandan konudan almaya çalısıyorsun @mrt-06Yine güzel bölüm olmuş emeğine sağlık. Gelecek bölüme rolüm için şöyle bir baktım da komikti. Neyse detayları yayınlanınca veririm. @mrt-06
@Çiğdem-'in sahneleri gerçekten komik eğleniyorum okurken. Bir de geçen bölüm @XanTier gösterilmişti ama kaybolmuş ortalıktan.
Bakılacak çok şey var sorry Gelirim birazdanYine güzel bölüm olmuş emeğine sağlık. Gelecek bölüme rolüm için şöyle bir baktım da komikti. Neyse detayları yayınlanınca veririm. @mrt-06
Bölümü okuman güzel ama özgürüde bir yandan konudan almaya çalısıyorsun @mrt-06
Onun için güzel bir sürpriz var o yüzden ısrarcıyım.Bakılacak çok şey var sorry Gelirim birazdan
İşte bu, işte bu. Manyak damat adayı olarak tanırız seni.Ben de konservatuar hayalleri kuruyorum saf saf Ne gerek var sürünmeye Kendimi rezil ederim biraz sonra ünlü olurum