Hayır be son bölümü.5 bölümü birden mi?
Orijinalinde meymenet yoktu ki çakmasında olsun![]()
Çok iyi hatırlıyorum bir defasında "aslında o kadar kötü değilmiş beğendim" demiştin bayram günüydü.
Hayır be son bölümü.5 bölümü birden mi?
Orijinalinde meymenet yoktu ki çakmasında olsun![]()
Güzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorumGüzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorum. @dizi kolik 'te bize yardımcı olur oyunlarıyla.
@Çiğdem- destere galiba dop. Baksana vurunca uçuyor.
@yatutarsa 'ların bölümünü okumam ne kadar kolay. Yarısını anlamıyorum zaten.
İyice Kırgın Çiçeklere bağladın. @Bully yanarak ölmüştü niye dirilttin tekrar ölecekse@mrt-06
@denizz19 geçmiş olsun. Sonunda bi işe yaradın zaten yüktün gruba. Zamanında iyi ki öldürmemişim seni bak işe yaradın@vadikızı 'nın tepkileri çok yapmacık geldi bana. Ayy bonişim, kıyamam sana ne ya çocuk ölüyor. İnsan kaçar yada bakmak istemez.
![]()
Güzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorum
@sokak sanati gücümü görünce hemen kendine ortak etmiş beni 😱😱😱 @mrt-06
Güvenli bölgede ne fantezik şeyler yazdım güvenli bölge bölümünde yani 16. bölümde 5 yeni karakter geliyor.Güzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorum. @dizi kolik 'te bize yardımcı olur oyunlarıyla.
@Çiğdem- destere galiba dop. Baksana vurunca uçuyor.
@yatutarsa 'ların bölümünü okumam ne kadar kolay. Yarısını anlamıyorum zaten.
İyice Kırgın Çiçeklere bağladın. @Bully yanarak ölmüştü niye dirilttin tekrar ölecekse@mrt-06
@denizz19 geçmiş olsun. Sonunda bi işe yaradın zaten yüktün gruba. Zamanında iyi ki öldürmemişim seni bak işe yaradın@vadikızı 'nın tepkileri çok yapmacık geldi bana. Ayy bonişim, kıyamam sana ne ya çocuk ölüyor. İnsan kaçar yada bakmak istemez.
![]()
Yok kız sen biliyorsun güçlerini onu yazmıştım ya siz hamile yorumu yapmıştınız "bazı değişiklikler hissediyor" diye.
hhaha aa ben zaten gücümü anladım sanırım demiştim değişiklik hissediyorum yazısından ama @sokak sanati ve @Harunnn60 hamilesin deyip beni kandırdılar bende kendimi öyle odaklamıştımGüvenli bölgede ne fantezik şeyler yazdım güvenli bölge bölümünde yani 16. bölümde 5 yeni karakter geliyor.
Hayır o @Çiğdem-'in özel gücünden dolayı sinirlenip vurunca uçuruyor sana da vursa aynısı olabilir yani.
Bully yanmamıştı çıktı ya.
Ama şurayı bir feryat eder gibi, ağlarmış gibi okusana.
"vadikızı: Kuzucum kıyamam sana... (Bağırır)"
Yok kız sen biliyorsun güçlerini onu yazmıştım ya siz hamile yorumu yapmıştınız "bazı değişiklikler hissediyor" diye.![]()
Fantastik dizi sever olarak olayı çözmüş olmana sevindim.hhaha aa ben zaten gücümü anladım sanırım demiştim değişiklik hissediyorum yazısından ama @sokak sanati ve @Harunnn60 hamilesin deyip beni kandırdılar bende kendimi öyle odaklamıştım![]()
![]()
![]()
Ben onun için ölümü göze aldım dinlesin bi zahmet.
"Gebermemişti" demene çok gülüyorum.
Çok seviniyorsun gebermeme sanırım.
Şiir gibi laf ettin.Ben onun için ölümü göze aldım dinlesin bi zahmet.![]()
Bir ölü olarak sessizce okuyorumŞiir gibi laf ettin.Madem okumuyorsun bari harika atıp destek ol yılan.
![]()
Hiç inanasım gelmedi ama öyle olsun bakalım.Bir ölü olarak sessizce okuyorum![]()
Bu gece okuyacağım sakin kafa ile.😳Hiç inanasım gelmedi ama öyle olsun bakalım.Yetkilerine kavuştun sonuçta pat diye geri gidebilir.
![]()
"Gebermemişti" demene çok gülüyorum.![]()
Hhaha aa seni iskeletor olarak hortlatacam cnm tşşk edeceksin bana az sabretÇok seviniyorsun gebermeme sanırım.![]()
Bekliyorum o halde.Bu gece okuyacağım sakin kafa ile.😳![]()
Umudunu kaybetme, benden de ümidini kesme diyorsun yaniiiHhaha aa seni iskeletor olarak hortlatacam cnm tşşk edeceksin bana az sabret![]()
![]()
![]()
Hhaha aa seni iskeletor olarak hortlatacam cnm tşşk edeceksin bana az sabret![]()
![]()
![]()
Kraliçem ne kadar iyi kalpli görüyor musun ölüyü diriltmeye çalışıyor.
Aaa bitirim o zaman tüm bölümleri.