TVen Yürüyen Ölüler 15. Bölüm

5 bölümü birden mi? :Z
Orijinalinde meymenet yoktu ki çakmasında olsun :T:
Hayır be son bölümü. :F

Çok iyi hatırlıyorum bir defasında "aslında o kadar kötü değilmiş beğendim" demiştin bayram günüydü. :A

Güzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorum. @dizi kolik 'te bize yardımcı olur oyunlarıyla.:Z

@Çiğdem- destere galiba dop. Baksana vurunca uçuyor.:A

@yatutarsa 'ların bölümünü okumam ne kadar kolay. Yarısını anlamıyorum zaten.:A

İyice Kırgın Çiçeklere bağladın. @Bully yanarak ölmüştü niye dirilttin tekrar ölecekse:F @mrt-06

@denizz19 geçmiş olsun. Sonunda bi işe yaradın zaten yüktün gruba. Zamanında iyi ki öldürmemişim seni bak işe yaradın:A @vadikızı 'nın tepkileri çok yapmacık geldi bana. Ayy bonişim, kıyamam sana ne ya çocuk ölüyor. İnsan kaçar yada bakmak istemez.:F
Güzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorum

@sokak sanati gücümü görünce hemen kendine ortak etmiş beni 😱😱😱 @mrt-06

Güzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorum. @dizi kolik 'te bize yardımcı olur oyunlarıyla.:Z

@Çiğdem- destere galiba dop. Baksana vurunca uçuyor.:A

@yatutarsa 'ların bölümünü okumam ne kadar kolay. Yarısını anlamıyorum zaten.:A

İyice Kırgın Çiçeklere bağladın. @Bully yanarak ölmüştü niye dirilttin tekrar ölecekse:F @mrt-06

@denizz19 geçmiş olsun. Sonunda bi işe yaradın zaten yüktün gruba. Zamanında iyi ki öldürmemişim seni bak işe yaradın:A @vadikızı 'nın tepkileri çok yapmacık geldi bana. Ayy bonişim, kıyamam sana ne ya çocuk ölüyor. İnsan kaçar yada bakmak istemez.:F
Güvenli bölgede ne fantezik şeyler yazdım güvenli bölge bölümünde yani 16. bölümde 5 yeni karakter geliyor. :A

Hayır o @Çiğdem-'in özel gücünden dolayı sinirlenip vurunca uçuruyor sana da vursa aynısı olabilir yani. :A

Bully yanmamıştı çıktı ya. :F

Ama şurayı bir feryat eder gibi, ağlarmış gibi okusana. :T

"vadikızı: Kuzucum kıyamam sana... (Bağırır)"

daha gücümün farkında değilim dur sen :F ama hiçmi anlamıyorum @destere yi uçuruyorum bu ne güç demiyorum dizidede safım :F :F :F @mrt-06
Yok kız sen biliyorsun güçlerini onu yazmıştım ya siz hamile yorumu yapmıştınız "bazı değişiklikler hissediyor" diye. :F

Güvenli bölgede ne fantezik şeyler yazdım güvenli bölge bölümünde yani 16. bölümde 5 yeni karakter geliyor. :A

Hayır o @Çiğdem-'in özel gücünden dolayı sinirlenip vurunca uçuruyor sana da vursa aynısı olabilir yani. :A

Bully yanmamıştı çıktı ya. :F

Ama şurayı bir feryat eder gibi, ağlarmış gibi okusana. :T

"vadikızı: Kuzucum kıyamam sana... (Bağırır)"

Yok kız sen biliyorsun güçlerini onu yazmıştım ya siz hamile yorumu yapmıştınız "bazı değişiklikler hissediyor" diye. :F
hhaha aa ben zaten gücümü anladım sanırım demiştim değişiklik hissediyorum yazısından ama @sokak sanati ve @Harunnn60 hamilesin deyip beni kandırdılar bende kendimi öyle odaklamıştım :F :F :F