Ölürüm sana. demek.O ne demek?
En geç yarım saate inşallah
Ölürüm sana. demek.O ne demek?
En geç yarım saate inşallah
Sen nasıl bir insansın ki çaba göstermene rağmen keko olamıyosunÖlürüm sana. demek.
Çankaya beyefendiliği kişiliğim tüm benliğime işlemiş.Sen nasıl bir insansın ki çaba göstermene rağmen keko olamıyosun
Çankaya beyefendisi...Çankaya beyefendiliği kişiliğim tüm benliğime işlemiş.
Bazen arkadaşlar böyle diyordu bana. Çekemeyen anten taksın.Çankaya beyefendisi...
Beyefendiyi bulamadım ama şunu buldum
https://eksisozluk.com/cankaya-bebesi--2665532
Evet, ben bir Keçiören bebesi olarak Çankayalıları hiç sevmem ve çekememBazen arkadaşlar böyle diyordu bana. Çekemeyen anten taksın.
En güzel yer Batıkent daha sonra Çankaya'nın Bahçeli tarafı daha sonra ise Çayyolu. Sıralama yaparsak Keçiören maalesef gerilerde kalıyor.Evet, ben bir Keçiören bebesi olarak Çankayalıları hiç sevmem ve çekemem
Epey geride, hatta sondan ikinci Sincan'dan sonraEn güzel yer Batıkent daha sonra Çankaya'nın Bahçeli tarafı daha sonra ise Çayyolu. Sıralama yaparsak Keçiören maalesef gerilerde kalıyor.
Sanırım yanlış anlamışsın birazHer zaman olduğu gibi hiç vakit kaybetmeden okudum.
Şimdi neler olduğunu oturtmaya çalışıyorum. Adamımız rüyasında karısının parmağının kesildiği bir sahne görüyor, o zaman gerçekte de (?) çarptığı kadın karısı. O parmağı kesik olan adam da kendisi çıkar. Senaristi şimdiden uyarıyorum: Eğer finalde bunların hepsi akıl hastanesinde olan bir adamın hayal ürünleri olursa hoş olmaz, böyle yazdım çünkü o yana bir gidiş hissediyorum. Adam milleti öldürüyor ve bunun onların acılarını dindirdiğini düşünüyor?
Sokak lambası ve fotoğraf makinesi bence güzel bir ikili, illa kabus olmak zorunda değil. Lambanın aştında yatan birisi çok da güzel bir rüyaya işaret olmaz ama umudunu kaybetmeayy gece gece bir gerildim bende otür rüyalar görmesem bari @Xantıer
okurken @Tolstoyevski nin senaryosuda aklıma geldi istemsizce güldüm biraz gerginliğim azaldı teşekkürler @Tolstoyevski
@XanTier
Teşekkür ediyorumHer bölüm yeni soru işaretleri ve yine beyin yakan bir bölüm. Olaylar daha da tuhaflaşmaya başladı. Rüya sahnelerini okurken arka plandan da müzik sesinin gelmesiyle tırsmadım desem yalan olur Kesinlikle forumdaki en kaliteli senaryo. Böyle devam
Ellerine sağlık
Okuyamayacağını söylediğin için etiketlemedim seni, gereksiz etiketler rahatsızlık verebilir çünküetikette olmasamda yinede uğradım konuna
yakında başlarım okumaya kaç bölüm sürecek bu ? @XanTier
foruma girince az az bakıp çıkıyorum. etiket edilmeyen konulara nadiren uğruyorum oyüzden etiketle ben böyle ayak üstü uğrarım ve katkım olsunTeşekkür ediyorum
Bu bölümde baktım olay olmadı, müzik falan da koyup biraz ürkütücü olsun bari dedim
Olaydan ziyade hikayenin geliştiği, ama aslında epey önemli bir bölüm oldu bu.
Okuyamayacağını söylediğin için etiketlemedim seni, gereksiz etiketler rahatsızlık verebilir çünkü
En az 20 bölümü geçer gibi görünüyor, yani gelecek yaza kalacak muhtemelen sonu. İlk sezon da 10 bölüm sürecek gibi, kesin bir sayı yok.
Benim şu ana kadar ki en beğendiğim bölüm bu oldu. Çünkü hem bölüm sonları beyin yakıyor hem de gizem seviyesi her bölüm daha da yükseliyor. Her bölüm birilerini öldürse hikaye o ihtişamını yitirir zaten. Burda olaydan ziyade karakterin iç dünyası zaten ondan dolayı bu kadar ilgi görüyor.Teşekkür ediyorum
Bu bölümde baktım olay olmadı, müzik falan da koyup biraz ürkütücü olsun bari dedim
Olaydan ziyade hikayenin geliştiği, ama aslında epey önemli bir bölüm oldu bu.
Okuyamayacağını söylediğin için etiketlemedim seni, gereksiz etiketler rahatsızlık verebilir çünkü
En az 20 bölümü geçer gibi görünüyor, yani gelecek yaza kalacak muhtemelen sonu. İlk sezon da 10 bölüm sürecek gibi, kesin bir sayı yok.
Bundan sonra seni de etiketleyeceğim o zaman.foruma girince az az bakıp çıkıyorum. etiket edilmeyen konulara nadiren uğruyorum oyüzden etiketle ben böyle ayak üstü uğrarım ve katkım olsun
ben etiketlerden rahatsız olmam
haftaya başlarım artık okumaya
Yalan olmasın ama aslında 3 yıl önce başladığımda öyle yapacaktım 2 bölümde bir birisini öldürecektim falan, çok sıradan olacaktı. İyi ki o zaman yayınlamamışım, şimdi yenileyip yenileyip yayınlıyorum bölümleriBenim şu ana kadar ki en beğendiğim bölüm bu oldu. Çünkü hem bölüm sonları beyin yakıyor hem de gizem seviyesi her bölüm daha da yükseliyor. Her bölüm birilerini öldürse hikaye o ihtişamını yitirir zaten. Burda olaydan ziyade karakterin iç dünyası zaten ondan dolayı bu kadar ilgi görüyor.
Forumdaki üyelerle dizi yapıp kolaya kaçmıyorsun bazı arkadaşlar gibi Ondan forumun en kaliteli senaryosu diyorum. Hem kendi sistemin var hem de anladığım kadarıyla senaryoyu olusturmuşsun. Günü birlik yazmiyorsun. Yoksa bilmem nerde yaşayan ölüler gibi bi ton dizi çıkar ortaya ( Birilerine gönderme )
Aynen o eski yazdığın 1.bölüm ile şimdi yazdığın 1.bölümü karşılaştırınca farklar ortaya çıkıyor. İyi yapmışsınBundan sonra seni de etiketleyeceğim o zaman.
Merakla bekliyorum yorumlarını Her yorum benim için çok önemli
Yalan olmasın ama aslında 3 yıl önce başladığımda öyle yapacaktım 2 bölümde bir birisini öldürecektim falan, çok sıradan olacaktı. İyi ki o zaman yayınlamamışım, şimdi yenileyip yenileyip yayınlıyorum bölümleri
Eskiden yazdığım 5 bölümü yenileyerek 11 bölüme çıkarttım zaten, bu gösteriyor ki şu anda okuduğunuz şeylerin büyük kısmı yeni yazılar şeyler
Ben mi etiketleyim o şahsı yoksa sen mi istersin?
Admişn olmasına rağmen etiket bile tutmuyor @mrt-06Aynen o eski yazdığın 1.bölüm ile şimdi yazdığın 1.bölümü karşılaştırınca farklar ortaya çıkıyor. İyi yapmışsın
Ben etiketliyeyim şimdi konuna dis mis atar uğraşamayız @mrt-06
Ben günü birlik yazmıyorum yaklaşık 1.5 ay ara vermiştim 7 bölümü o süre içinde yazdım daha iki satır okumadan böyle yorum yapman ve karşılaştırman adil değil.Aynen o eski yazdığın 1.bölüm ile şimdi yazdığın 1.bölümü karşılaştırınca farklar ortaya çıkıyor. İyi yapmışsın
Ben etiketliyeyim şimdi konuna dis mis atar uğraşamayız @mrt-06
Teşekkür EderimRüya sahneleri gerçekten çok etkileyiciydi. Müzikle birlikte okuyunca etkisini daha çok hissettirdi. Bir an iki rüyadaki kadının da adamın eşi olabileceğini düşündüm, belki ondan sonra başkasıyla evlenmiştir diye. Kısacası bağlantıyı merak ettim. Eline emeğine sağlık. @XanTier
Ay çen ne kadan da alıngan bi çeyşin böyleBen günü birlik yazmıyorum yaklaşık 1.5 ay ara vermiştim 7 bölümü o süre içinde yazdım daha iki satır okumadan böyle yorum yapman ve karşılaştırman adil değil.