4-5 bölüm sonra hikaye toparlanıyor yeni karakterler geliyor demiştin ben de beklentilerimi 14-15 için hazır tuttum.16. bölümde geliyorsun valla yanlış demişim o zaman.Ama 16 diye belirtmiştim sanki.
![]()
4-5 bölüm sonra hikaye toparlanıyor yeni karakterler geliyor demiştin ben de beklentilerimi 14-15 için hazır tuttum.16. bölümde geliyorsun valla yanlış demişim o zaman.Ama 16 diye belirtmiştim sanki.
![]()
Teşekkürler kanke.Tenebris'in içinden çıkan kişinin @Tolstoyevski olmasını beklerdim.Hiç kafamda oturmadı Melih.
@yatutarsa olmasa bu grup kebap olurdu.Benim aşkoma da yemek çıkardı. Doyardı karnı gerçi önce destereyi yemesi lazım.
@pompy ve @denizz19'un da diyalogları güldürdü.
Güzel olmuş kankee kalemine sağlık. @mrt-06
Aşkooom biz yokuz ya ondan öyle gelmiştir sana.![]()
16 işte ama gerçekten sizin olduğunuz kısım kilit bir yer.4-5 bölüm sonra hikaye toparlanıyor yeni karakterler geliyor demiştin ben de beklentilerimi 14-15 için hazır tuttum.![]()
Şuna yatutarsa'nın ön plana çıkmasını kıskandım desene.Bence de hikaye renksiz olmuş.![]()
Saatlerdir tek bir tıkımı bekliyor, 10 saniye sonra her şey bitmiş olacak ama hala sindiremedimKendimi sattım bir sürü para kırdım deyip övünüyordun 89 tl hiçbir sana. .ss
Kilit rolse güzel.Teşekkürler kanke.Hakikaten Tolsto daha gidermiş o role düşündüm de.
Ama Tolsto'nun rolü hazır yani ilerde gireceği için yer değiştirmedim.
16 işte ama gerçekten sizin olduğunuz kısım kilit bir yer.
Şuna yatutarsa'nın ön plana çıkmasını kıskandım desene.![]()
Bu olaylara Yılan 7'lide değineyim en iyisi.Tam sonuclara başlıyorum forum çökmeye baslıyor ayy nasıl sinir oluyordum ayoll yanı beklediğin dizi tam baslarken ışık kaçmasıyla aynı durum
@OzaN elendiği için şey diyordum kazma kürek foruma girişiyor sanırım diyordum![]()
Teşekkürler.
3 bölümlük mini dizi olacak, ilk bölüm Cumartesi forum gerçeklerini mizahi bir unsurla anlattım.Haha.
![]()
Konu çıkmaz diye mini yaptım.Premium kanal mı olacan sen de başımıza Star gibi mini diziler.![]()
Teşekkürler kanke.Hakikaten Tolsto daha gidermiş o role düşündüm de.
Ama Tolsto'nun rolü hazır yani ilerde gireceği için yer değiştirmedim.
16 işte ama gerçekten sizin olduğunuz kısım kilit bir yer.
Şuna yatutarsa'nın ön plana çıkmasını kıskandım desene.![]()
Muhteşem çiftin yer almadığı her bölüm renksizdir. @mrt-06![]()
Maden suyu iç.Saatlerdir tek bir tıkımı bekliyor, 10 saniye sonra her şey bitmiş olacak ama hala sindiremedim![]()
Beklenti yükselmesin ama.Kilit rolse güzel.![]()
Her muhteşem çift ölümü tadacaktır.Muhteşem çiftin yer almadığı her bölüm renksizdir. @mrt-06![]()
Konu çıkmaz diye mini yaptım.Beni benzettiğin şeye bak, resmen küfür ettin ben seni Star'a benzetsem hoş olur mu?
![]()
@yatutarsa ile vs atsanız yatutarsa alır ama mistik güçleriyle.@yatutarsa 'nın hikayesi bitmek üzere sıkıntı yok. 23 nisan önemli
Olaylar renksiz olmuş. Hadi canim feda olsun çok sıkıcı.![]()
Ben de önemli rol sanıyordum çabuk öldüreceksen veya çok küçükse hiç sokma.Maden suyu iç.
Beklenti yükselmesin ama.
Her muhteşem çift ölümü tadacaktır.![]()
Umarım.Yılanlık biter mi forumda.Bence uzayacak bir iş olacak bakalım.
Türkiye'nin Bir Star'ı var.
![]()
![]()
Ölmekten beter olacaksın.Ben de önemli rol sanıyordum çabuk öldüreceksen veya çok küçükse hiç sokma.![]()
Aşkoom olaylı karakterler olmazsa olay olmaz zaten biliyorsun.@yatutarsa 'nın hikayesi bitmek üzere sıkıntı yok. 23 nisan önemli
Olaylar renksiz olmuş. Hadi canim feda olsun çok sıkıcı.![]()
Bu uyumu bozarsan çarpılırsın kankee hiçbir işin rast gitmez.Maden suyu iç.
Beklenti yükselmesin ama.
Her muhteşem çift ölümü tadacaktır.![]()
Umarım.Bize her yapım gitmez biz özeliz.
Ölmekten beter olacaksın.![]()
@yatutarsa ile vs atsanız yatutarsa alır ama mistik güçleriyle.![]()
İkinci bir Emir'in Yolu olmasın diyorsun.Aşkoom olaylı karakterler olmazsa olay olmaz zaten biliyorsun.
Bu uyumu bozarsan çarpılırsın kankee hiçbir işin rast gitmez.![]()
Daha önce de televizyon sektörü futboll gibi bonservisini verip alırsın demişti, şimdi de biz özeliz biz bir numarayız diyor. Şuna transfer ettiklerim 1 numara desene.Yarısı transfer zaten demek ki aldıkları kanallar kaliteli.![]()
Olsun göründüğüm 5 dakikayla bile tüm başrollerin önüne geçerim.Umarım.Bize her yapım gitmez biz özeliz.
Ölmekten beter olacaksın.![]()
Ovvv iddialı sözler.Olsun göründüğüm 5 dakikayla bile tüm başrollerin önüne geçerim.![]()
![]()