TVen Yürüyen Ölüler 14. Bölüm

Teşekkürler peki biraz detaylandırır mısın izleyici yorumlarını dikkate alıyorum. :A

Neresini anlamıyorsun analatayım. :F Bunlar ne alaka ahahah. :F
Telatebis diye okuyorum içimden hep :F :F :F telatabis konusuna hiç kosantire olamadım cnm baştan bir özet geçmek gerekecek :F

Telatebis diye okuyorum içimden hep :F :F :F telatabis konusuna hiç kosantire olamadım cnm baştan bir özet geçmek gerekecek :F
Tenebris yaşlı ve oldukça güçlü bir cadı, ozgur2113 yardım alarak yüzünü değiştirdi, Dosi de Tenebris'in yine eski bir arkadaşı ve ondan aldığı güçleri geri istedi. :A

Tenebris yaşlı ve oldukça güçlü bir cadı, ozgur2113 yardım alarak yüzünü değiştirdi, Dosi de Tenebris'in yine eski bir arkadaşı ve ondan aldığı güçleri geri istedi. :A
hhahha şu isimi değiştirsen hep gülesim geliyor :F

şimdi biraz anladım sanırım ilk o cadıdan kurutlmak lazım ozaman :A

hhahha şu isimi değiştirsen hep gülesim geliyor :F

şimdi biraz anladım sanırım ilk o cadıdan kurutlmak lazım ozaman :A
Tenebris anlamlı diye koymuştum "karanlık" demek Latince. :A Zaten bu bölümden sonra gerçek adıyla geçecek. :A

Ben SPN'yi izledim bu arada onu da konusuna yorumlayayım. :F

Tenebris'in içinden çıkan kişinin @Tolstoyevski olmasını beklerdim. :X Hiç kafamda oturmadı Melih. :A

@yatutarsa olmasa bu grup kebap olurdu. :F Benim aşkoma da yemek çıkardı. Doyardı karnı gerçi önce destereyi yemesi lazım. :A

@pompy ve @denizz19'un da diyalogları güldürdü. :F

Güzel olmuş kankee kalemine sağlık. @mrt-06 :X

Zayıf bi bölüm olmuş ama farklı hikayeler ilgimi çekti.:D
Aşkooom biz yokuz ya ondan öyle gelmiştir sana. :mouth:

Bugün forum sürekli çöküyor hep de bize denk geliyor sana da MS'de olurdu. :F
Tam sonuclara başlıyorum forum çökmeye baslıyor ayy nasıl sinir oluyordum ayoll yanı beklediğin dizi tam baslarken ışık kaçmasıyla aynı durum :F

@OzaN elendiği için şey diyordum kazma kürek foruma girişiyor sanırım diyordum :F