Telatebis diye okuyorum içimden hepTeşekkürler peki biraz detaylandırır mısın izleyici yorumlarını dikkate alıyorum.
Neresini anlamıyorsun analatayım.Bunlar ne alaka ahahah.
![]()
Telatebis diye okuyorum içimden hepTeşekkürler peki biraz detaylandırır mısın izleyici yorumlarını dikkate alıyorum.
Neresini anlamıyorsun analatayım.Bunlar ne alaka ahahah.
![]()
Tenebris yaşlı ve oldukça güçlü bir cadı, ozgur2113 yardım alarak yüzünü değiştirdi, Dosi de Tenebris'in yine eski bir arkadaşı ve ondan aldığı güçleri geri istedi.Telatebis diye okuyorum içimden hep![]()
![]()
telatabis konusuna hiç kosantire olamadım cnm baştan bir özet geçmek gerekecek
![]()
hhahha şu isimi değiştirsen hep gülesim geliyorTenebris yaşlı ve oldukça güçlü bir cadı, ozgur2113 yardım alarak yüzünü değiştirdi, Dosi de Tenebris'in yine eski bir arkadaşı ve ondan aldığı güçleri geri istedi.![]()
Niye gece okuyorsun ki şimdi okusana.La ben daha okumadım spoiler verme![]()
Şu anda kafam dağınık, kendi içimdeki ikilemleri çözmekle uğraşıyorum. Gece sakin kafayla okuyacağım o sebepten ötürü.Niye gece okuyorsun ki şimdi okusana.![]()
Tenebris anlamlı diye koymuştum "karanlık" demek Latince.hhahha şu isimi değiştirsen hep gülesim geliyor
şimdi biraz anladım sanırım ilk o cadıdan kurutlmak lazım ozaman![]()
La ben daha okumadım spoiler verme![]()
Hmm şu felsefik işler tamamdır.Şu anda kafam dağınık, kendi içimdeki ikilemleri çözmekle uğraşıyorum. Gece sakin kafayla okuyacağım o sebepten ötürü.![]()
aaaa evet yorumla cnm burayı yin devam ederizTenebris anlamlı diye koymuştum "karanlık" demek Latince.Zaten bu bölümden sonra gerçek adıyla geçecek.
Ben SPN'yi izledim bu arada onu da konusuna yorumlayayım.![]()
Sen demeden önce duramadım baktım zatenKanka geçen hafta ki bi cadı sen çıkıyorsun. Geçmişte adı xantiermiş falan filan![]()
Bugün forum sürekli çöküyor hep de bize denk geliyor sana da MS'de olurdu.aaaa evet yorumla cnm burayı yin devam ederiz![]()
![]()
![]()
Evet, bir nevi felsefik bir ikilem evet. F1 2017 çıkacak 3 gün sonra, acaba 89 TL versem mi vermesem mi ikilemiHmm şu felsefik işler tamamdır.![]()
Ben de önemli bir şey mi oldu deyip sana üzülmüştüm.Evet, bir nevi felsefik bir ikilem evet. F1 2017 çıkacak 3 gün sonra, acaba 89 TL versem mi vermesem mi ikilemi![]()
Bu da önemli ve üzücüBen de önemli bir şey mi oldu deyip sana üzülmüştüm.![]()
Aşkooom biz yokuz ya ondan öyle gelmiştir sana.Zayıf bi bölüm olmuş ama farklı hikayeler ilgimi çekti.![]()
Tam sonuclara başlıyorum forum çökmeye baslıyor ayy nasıl sinir oluyordum ayoll yanı beklediğin dizi tam baslarken ışık kaçmasıyla aynı durumBugün forum sürekli çöküyor hep de bize denk geliyor sana da MS'de olurdu.![]()
Kendimi sattım bir sürü para kırdım deyip övünüyordun 89 tl hiçbir sana. .ssBu da önemli ve üzücü
89 TL söz konusu
Tenebris'in içinden çıkan kişinin @Tolstoyevski olmasını beklerdim.Hiç kafamda oturmadı Melih.
@yatutarsa olmasa bu grup kebap olurdu.Benim aşkoma da yemek çıkardı. Doyardı karnı gerçi önce destereyi yemesi lazım.
@pompy ve @denizz19'un da diyalogları güldürdü.
Güzel olmuş kankee kalemine sağlık. @mrt-06
Aşkooom biz yokuz ya ondan öyle gelmiştir sana.![]()